- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Akciókamerák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
pittbaba
aktív tag
Sziasztok!
Itt egy samsung NP-R540-JS01HU notebook:
[link]Az van, hogy a DVD író már a BIOS-ban sem látszik, SATA Port 2 - Not Installed. Viszont szépen felpörög ha rakok bele DVD-t így tápellátás van, mechanikai baja sincs. Hogy lehet, hogy egyik pillanatról a másikra ilyen szinten elszáll? Kikapcsoltam, kivettem, kifújtam a csatikat, hátha valami por, de nem segített semmit.
Lehet hogy csak úgy egyik pillanatról a másikra ennyire elhalálozzon egy DVD író? Ősrégi időkre visszanyúló emlékeim szerint a BIOS-ban még akkor is láttam a drive-okat ha már éppen lángolt közben. Valami ötlet?
Sajnos nem az enyém a gép, így a meghibásodás előtt-után-közbeni körülményeket nem ismerem. Külsérelmi nyom, elsumákolt leejtés ilyesmi nem felfedezhető, szépen táskában kaptam, kicsit poros, de semmi egyéb.
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Ultimate előfizetések
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest