- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- ASUS notebook topic
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andrew84
tag
Némi ténfergés után - mostmár remélem jó helyen - kérnék némi helpet...
Vettem egy Mobil P4 3.06-os procit. Ezt a laptopomba szántam, mivel ebben egy ugyancsak 3.06-os asztali P4 van, ezért gondoltam beújítunk egy mobilt a notiba... A cuccot elsőnek egy P4P800 SE lapba próbáltam bele. Itt a bios megállapította hogy ''uCode loading error'' és hogy toljak F1et a továbbhoz. Ez érdekes, mert a legfrissebb bios van fent. A gép elindult 1600MHz-en, mivel a 12/23-as szorzók közül neki a 12 volt szimpi... Nem is bánkódtam sokat, átdobtam a notiba (Acer Aspire 1610 LMi). Itt viszont meg se nyikkant. Hála Istennek amikor visszatettem az asztali 3.06ost akkor megint elindult, tehát tutira a cpu nem tetszett neki.
Arra gondoltam, hogy lehet hogy a proci hibás - olvasgattam minden féle microcode-update-ről meg hasonló ínyencségekről (erről szívesen olvasnék bővebb infót ). Lehet hogy ez megoldaná a problémámat?
A laptopon megpróbáltam biost downgradelni 2.0-ról, de nem találtam régit - ez a legfrissebb bios hozzá.
Igencsak örülnék, hogyha sikerülne a notiba belehackelni a mobil procit - úgy, hogy működjön is. Az asztalinál meg a bios updaten kívül más nem jut eszembe, ezért kérem segítségeteket.
sajátmagam tisztázása végett írom csak, hogy nem állt szándékomban elszemetesíteni a fórum-rootot, de nem találtam meg vmiért ezt a totyikot - pedig kerestem, csak épp sietve indulnom kellett...
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Medence topik
- Hobby rádiós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- SSD kibeszélő
- Microsoft Excel topic
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- BASEUS állítható Laptop állvány 11-17" (ezüst)
- Dell D3100 USB 3.0 Ultra HD Triple Video Dokkoló Állomás
- HP Elitebook 840 G5 / 840 G6 magyar billentyűzet.
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest