Új hozzászólás Aktív témák
-
dsi
csendes tag
hali!
van egy hp 6715b laptop, ebben 1x1gb memória. vettem bele 1 kingmax 1gb modult, melynek mind mérete, időzítése, stb ugyanaz, mint a benne lévő samsung modulé (automatikusan dual módba teszi a memóriákat).
viszont ettől teljesen elkezdett meghülyülni a gép, folyamatosan újraindult, kék képernyővel kiakad. azt hittem, hogy az előretelepített windows-zal lehet valami probléma, megpróbáltam újratelepíteni, de stop: 0x0000008e üzenettel kifagyott.
rákerestem erre a neten, a microsoft támogatási oldalán találtam egy leírást, hogy a probléma oka vagy memóriamodul hiba (leteszteltem, nem az), vagy a windows xp nem támogatja a jelenlegi memória összeállítást.
ebben az esetben mit tudok csinálni (azon kívül, hogy visszaviszem cserére az új memóriát)? szeretném bővíteni 2gb-ra minimum.
milyen memóriamodullal tudom bővíteni ezt a laptopot (amd-s modell)?
köszi a választ!
dsi
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Építő/felújító topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Futás, futópályák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Pentax DSLR topic
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- További aktív témák...
- 17,3"-os FULL HD LED LCD 30 pines képernyő B173HAN01.0
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Dell D3100 USB 3.0 Ultra HD Triple Video Dokkoló Állomás
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest