- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
dsi
csendes tag
hali!
van egy hp 6715b laptop, ebben 1x1gb memória. vettem bele 1 kingmax 1gb modult, melynek mind mérete, időzítése, stb ugyanaz, mint a benne lévő samsung modulé (automatikusan dual módba teszi a memóriákat).
viszont ettől teljesen elkezdett meghülyülni a gép, folyamatosan újraindult, kék képernyővel kiakad. azt hittem, hogy az előretelepített windows-zal lehet valami probléma, megpróbáltam újratelepíteni, de stop: 0x0000008e üzenettel kifagyott.
rákerestem erre a neten, a microsoft támogatási oldalán találtam egy leírást, hogy a probléma oka vagy memóriamodul hiba (leteszteltem, nem az), vagy a windows xp nem támogatja a jelenlegi memória összeállítást.
ebben az esetben mit tudok csinálni (azon kívül, hogy visszaviszem cserére az új memóriát)? szeretném bővíteni 2gb-ra minimum.
milyen memóriamodullal tudom bővíteni ezt a laptopot (amd-s modell)?
köszi a választ!
dsi
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
- Gombászkönyvek egyben
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Pyttawrx