- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hisense LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
dsi
csendes tag
hali!
van egy hp 6715b laptop, ebben 1x1gb memória. vettem bele 1 kingmax 1gb modult, melynek mind mérete, időzítése, stb ugyanaz, mint a benne lévő samsung modulé (automatikusan dual módba teszi a memóriákat).
viszont ettől teljesen elkezdett meghülyülni a gép, folyamatosan újraindult, kék képernyővel kiakad. azt hittem, hogy az előretelepített windows-zal lehet valami probléma, megpróbáltam újratelepíteni, de stop: 0x0000008e üzenettel kifagyott.
rákerestem erre a neten, a microsoft támogatási oldalán találtam egy leírást, hogy a probléma oka vagy memóriamodul hiba (leteszteltem, nem az), vagy a windows xp nem támogatja a jelenlegi memória összeállítást.
ebben az esetben mit tudok csinálni (azon kívül, hogy visszaviszem cserére az új memóriát)? szeretném bővíteni 2gb-ra minimum.
milyen memóriamodullal tudom bővíteni ezt a laptopot (amd-s modell)?
köszi a választ!
dsi
Új hozzászólás Aktív témák
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- PlayStation 5
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Arc Raiders
- Interactive Brokers társalgó
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OpenWRT topic
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 100% Akkumulátor
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3917, 100% Akkumulátor
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx