Új hozzászólás Aktív témák
-
perge666
veterán
válasz
perge666
üzenetére
Megérkezett ma a T6400,szétszedtem a laptopot,beleraktam,de nem indult el a rendszer.
Win7 betöltés közben kék háttérnél hibaüzenet hogy ellenőrizzem a HDD-t hogy minden rendben van e vele.
Próbálgattam mindent,a biosba lát mindent a gép,a cpu_t is.....Újra raktam a gépet,betöltött a rendszer,aktiválta magát a Tiny,újraindult és betöltött.
Kikapcsoltam a gépet mert volt egy kis programom,amikor kapcsolom be a kezdőképernyő bejön,de a windows indításnál állandóan fekete képernyő jön be és megint nem tölt be a rendszer.
Ezt okozhatja CPU hiba,vagy létezik hogy kinlódik az SSD? / eléggé használt már az az SSD /
A Biosba teszteltem a memóriát,az rendben van,de a HDD diagnosztikánál már másodjára fagy le a gép,escape többszöri megnyomására csap sipol,bekapcs gomb hosszú megnyomására tudom csak kikapcsolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- OnePlus Pad Green nagy kijelzős, pehelykönnyű tablet 128 GB Wi-Fi Használt, karcmentes 3
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pyttawrx