- Raspberry Pi
- Ezzel az ismerős óriással megint jó találkozni
- ASUS notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Asztali PC-s teljesítményt ígér az AYANEO közelgő kézikonzolja
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
elod22
senior tag
Na végül az este addig keresgéltem és nézegettem a dolgokat, hogy végül megvettem egy Kingston A2000 500 gigás SSD-t és mellé egy Kingston 8gb 2400mhz CL17-es ramot.
Az SSD-t elkaptam elég jó kedvezménnyel kb. 20000 ft-nak megfelelő árban. Román webshopokban ennél olcsóbban sehol sem találtam.
Lett volna még egy 480 gigás WD Green és egy 500 gigás Crucial P2 kb. 18000 forint környékén, de gondolom az a kis felár megérte, mivel sokkal gyorsabb a Kingston. Az SSD fórumon is az ajánlottak között volt.Egyelőre hátha elég lesz a 12 giga ram, aztán idővel lehet bővítem 16-ra.
Mérlegeltem és inkább a nagyobb méretű SSD mellett döntöttem, mivel a 250gb lehet kevés lett volna.Köszönöm mindenkinek a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Gitáros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Raspberry Pi
- Ezzel az ismerős óriással megint jó találkozni
- LEGO klub
- Építő/felújító topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- További aktív témák...
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- ASUS SA203H Pen 2.0
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON SZÁMLA, GARANCIA
- TÖBB DARAB ELÉRHETŐ!!! HP USB-C Dock G2 univerzális üzleti dokkoló
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Pro 5 (16" QHD+ 240Hz, i7-14700HX,RTX 4070 8GB, 32GB RAM,1TB SSD) eladó BeszámítOK
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx