- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezetékes FEJhallgatók
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen TV-t vegyek?
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tav-Csoves
őstag
Sziasztok!
ASUS ROG GL553VW-FY024D laptopomról enyhén nedves ronggyal letöröltem a port, és azóta a billentyűzet és az usb rendszer sem reagál. Egyedül a Touchpad, és a bekapcsoló gomb ami működik. USB-n áram sincs.
Csak a képernyő billentyűzet segítségével tudtam belépni.
Bios-ba sikerült beléptem a win10 speciális újraindítás menüből, de mivel a nyilak, az enter nem működnek, így nem tudtam a boot beállításokig sem menni.
Azóta csináltam egy visszaállítást, de semmi nem javult, cserébe már emailben sem tudok linket, vagy programot letölteni.
Gondoltam arra is, mi van ha az ssd a ludas - a gyári hdd-t cseréltem és a ram 16gb - és kiszedem, újra formazom az egészet egy partícióra, és úgy vissza a számítógépbe. Akkor talán tudnám használni az usb-t, és a bios-t. Ha a hiba tényleg az ssd-ben lenne.
Mit tudok tenni? Mi lehet a probléma? Köszönöm szépen előre is a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- 205km-t futott! Dualtron Togo limited elektromos roller
- Lenovo Legion Pro 5 (16" QHD+ 240Hz, i7-14700HX,RTX 4070 8GB, 32GB RAM,1TB SSD) eladó BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pyttawrx