Hirdetés
- Egérpad topik
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Korábbi vezére figyelmeztette az Intelt a legfontosabb célra
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenccsi
tag
Sziasztok,
Nem tudom jó topikot választottam-e, ha nem elnézést.
A minap észre vettem egy apró sötét foltot (ha szemből nézem sötét, ha nagyon fentről anélkül, hogy állítanám a monitor dőlésszögét, talán inkább fehér) a 3 hónapos laptopom monitorján, először csak azt hittem kosz, de törölgetésre sem jött le.. nem tudom eldönteni, dead pixel lehet-e vagy sem. Szabad szemmel normál távolságból annak tűnik, felvettem a kapcsolatot a bolttal ahol vásároltam (van egy éves pixel garanciám) kérték, hogy fotózzam le. Normál távolságból nehezen tudom, ha bele zoomolok akkor viszont ezt látni. (Bele zoomolás nélkül a jobb alsó kettőt nem is láttam. Egyre boldogabb leszek.
) Szerintetek ez az?!
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Battlefield 6
- Egérpad topik
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Hegesztés topic
- Mesterséges intelligencia topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- Lenovo Thinkpad 40A9 Dokkoló
- HP G5 USB-C dokkoló 120W töltővel / vagy töltő nélkül, üzletből ( használt, újszerű 6 hó gari )
- Dell WD15 type-c dokkoló 180W-os töltővel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Ygitk ZP-THP60 vezeték nélküli fejhallgató / 12 hó jótállás Akkumulátoros vezeték nélküli fejhallga
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest