Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mckay
aktív tag
Sziasztok!
Ki kéne cserélni egy öt éves Dell laptopban az USB aljzatot, mert letörte a gazdája azt a nyelvet...
Értem, sejtem, hogy ez nehéz menet lesz, de azért megpróbálnám.De vajon hol lehet venni ilyent?
Értem, gugli, de nehezen találok olyant, ami valószínűsíthetően jó aljzat lenne.
Ugyanis a nyákra forraszthatóaknak értelemszerűen a nyák felé néz a tüskesora, míg egy laptopba úgy lenne jó, ha a nyáklappal párhuzamos irányba nézne.Szerintetek hol lehet venni ilyent.
Minden bizonnyal pár száz forintos tétel, no de hol?Remélem, hogy valaki érti, hogy mire gondolok!
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest