Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
browing
csendes tag
válasz
Thunderzolee #11764 üzenetére
Bár ha jól tudom a mostani négy magos az egyenként 1,73 ghz pörög és amikor 2,93 ghz akkor csak egy mag hozza ezt a teljesítményt. 4 magon 1,73 ghz meg nem tűnik soknak és bár ( túlhúzásról nincs sok fogalmam) lehet, hogy lehetne emelni az alap ghz valamennyivel ami még nem termelne sokkal több plusz hőt.
200 alatt használt Lenovo y50-70 vagy y510p futnak ahogy nézegettem a hadveraprón. Bár ha később asztalira váltok akkor nem érdemes új laptopot venni csak a mostanira egy kicsit költeni.
Kérdeztem az eladót, kíváncsi vagyok, hogy mit ajánl,
Nézegettem az ebayen is, ott pl a 7970m az úgy 70-80 ezer körül mozog. De jobb lesz ha megvárom a hadveraprós hirdetőt hátha ha mostanit meg átvenné.Amúgy én is azt néztem, hogy ezen kívül a gépnek nincs sok baja, persze egy "kicsit" öreg, de fullhd képernyője nekem megfelel, viszonylag nagy háza van amiben azért jól szellőzik, az ssd hdd kombo is teljesen jó nem beszélve a hangzásról,
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Intel wifi kártyák (típusok és árak a leírásban)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest