Hirdetés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- Vezetékes FEJhallgatók
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Ez a hivatalos Apple-rendszerkövetelmény: [link]
Persze, Apple-ék nem úgy írják le, hogy "ezt meg ezt a videókártyát már nem támogatja az OS X ezen verziója", hanem konkrét modelleket írnak, de mindegyik felsorolt modell újabb/jobb videókártyával rendelkezik (minimum mobil Geforce 8600GT vagy jobb), mint a szóban forgó MacBook. Meg nem mondom fejből, hogy pontosan melyik, a Mountain Lion-nel bevezetett alap, megjelenítéssel kapcsolatos feature az, amit az Intel X3100 (meg az első MacBook Pro-kban lévő Radeon X1600 Mobility - mert ez maradt még ki a szórásból) már nem támogat hardveresen, de valami ilyesmi az ok.
Rémlik valami olyasmi is, hogy talán át lehet verni valahogy a Mountain Lion (vagy az annál is újabb OS X változatok) telepítőjét, hogy ennek ellenére felmenjen, de ez nem triviális dolog és inkább már a Hackintosh témakörbe tartozik.
*
Természetesen nem cáfolni vagy beszólni akartam, csak leírtam, ahogy én tudom.OS X-et sosem használtam elsődleges rendszerként, inkább csak hobbiból időnként volt PPC-s Mac-em (már bőven az Intelre történt átállás után, amikor ezeket már fillérekért lehetett beszerezni), meg időnként foglalkoztat egy Hackli vagy egy használt Inteles Mac beszerzése is - meg követek Mac-es oldalakat, fórumokat időnként.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Silvercrest Rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest