Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Attee88 #10849 üzenetére
Ramot bővítsd 2×1gigára.
Processzort a gép 400-as FSB-t visz, Dothan magos Pentium M-ek mennek bele.
715, 725, 735, 745, 755, 765 ebből a listából:
wikipedia.org/wiki/List_of_Intel_Pentium_M_microprocessors#DothanItt van tutorial is:
http://www.amilo-forum.com/-V2030-Processor-Upgrade-Tutorial.htmlA Hardveraprón találsz processzort, érdemes a minél magasabb órajelűek közül válogatni.
Hát ilyen netezéshez, filmekhez elég lesz, de kicsit lassú marad ez után is.
Édesapám otthon egy ilyen Dothan magos cuccal tolja, (M770 CPU) szintén 2giga rammal, 7200RPM-es merevlemezzel. Elvan vele, amíg a rendszer feláll, az kicsit hosszabb idő, mint a mai gépek, de utána már lehet használni.
Mondjuk egyszerre több Youtube video, meg egyszerre több fészbúk ablak ne legyen megnyitva, mert belassul, de amúgy oké. -
Attee88
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Remélem tudnátok segíteni nekem.
Szert tettem egy Fujitsu Siemens amilo v2030 laptopra ([link]
Egy kicsit szeretném felerősíteni. 1 gyorsabb processzorra és több memóriára gondolok elsőként.
Jelenleg 1,5Ghz celeron proc, és 2x 256mb DDR2 tam van benne.
Mi lenne, a "legnagyobb" alkatrész, amivel még kompatibilis? Típus és link lenne a legnagyobb segítség.
Köszönöm! -
DJ. Ru$y
nagyúr
Halihó!
Van egy Asus G75VX-em 8 GB RAM-mal, szeretnék bele venni még 8 GB-ot, KIT-ben tegyem ezt meg van egy modulban? Elvileg 4*8-at is képes kezelni, ezt a KIT-et néztem ki, szerintetek?
HyperX 8GB Impact Notebook DDR3 1600MHz CL9 KIT HX316LS9IBK2/8Köszönöm!
-
Martin97
aktív tag
válasz
Thunderzolee #10845 üzenetére
Ismételten köszönöm!
-
válasz
Martin97 #10836 üzenetére
MXM2-es foglalat.
Itt egy szemléltető tutorial a cseréről:
http://www.mxm-upgrade.com/7520G.htmlMilyen van benne most?
Amiket kinéztél azokat kezelni fogja.
-
-
secular
tag
Sziasztok!
Memória bővítést tervezek laptopomban (Acer Aspire E5-571G-670C)
(http://www.laptop-notebook-netbook.hu/acer-laptop-termekek/acer-laptop/acer-aspire-e5-571g-670c-fekete-mar-2-ev-garanciaval/3619/))Azt már megtudakoltam, hogy 16GB-ig kezel 1600Mhz-n (gyárilag 4GB 1600Mhz van benne), valamint, hogy javasolt vagy + 4GB bővítése (8Gb-ra), vagy 2x8 16GB-ra bővíteni?
Ti mit javasolnátok, a laptop paramétereihez mérten, melyik lenne a jobb verzió (főként játék miatt lenne a bővítés, modellező vagy egyéb nagy igényű programokat nem használok)?
Én nagyképűen kinéztem 2x8GB-t, de a laptop memóriákhoz nem értek annyira, ez típus pl, jó lenne az enyémbe?
http://www.mercateo.hu/p/2348-C9853477/DDR3L_SODIMM_Kingston_HyperX_Impact_Black_8GB_1600MHz_CL9_1_35V.html+4GB esetén, ugyan úgy ez a HyperX típust néztem(ugyan ez a kérdés, "jó-e bele?"):
http://www.mercateo.hu/p/2348-C9853476/DDR3L_SODIMM_Kingston_HyperX_Impact_Black_4GB_1600MHz_CL9_1_35V.htmlRemélem, sikerült egyértelműen fogalmaznom laptopban nem vagyok otthon.
Köszönöm a válaszokat előre is!!!
-
kicsigeri
senior tag
Sziasztok,
Adott egy Sony Vaio PCG-6L2M egy 80 GB-os (gondolom) sata 1 van benne. A kérdés az lenne, hogy milyen 500 GB nem SSD mehet bele? Sata 3-as vinyót beletehetek?
Előre is köszi a segítséget. -
Martin97
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném megtudni, hogy az acer aspier 7520G típusú laptop kezeli-e az alábbi kártyákat: Ati HD2600 mxm2,vagy MXM2 Geforce 9300GS.
Köszönöm a segítséget!
Martin97 -
válasz
Thunderzolee #10834 üzenetére
De olyat az olyan miért? [link]
-
-
sulaco79
tag
válasz
Kolondrum #10832 üzenetére
ahh, the mighty T9300
a legjobb választás
hatalmas kedvenc a 386 dx40 és a i7 3632qm-el együtt
Remek kis lapi lett az Acer-ből, az SSD-vel és a T9300-al simán hozza a mai pentiumok, u-s i3-sok általános felhasználói élményét.
Az XPS-nek az akksija is fiókban töltött 4 évet, és 1 órát simán bír, eddig azt hittem ez Guinness rekord, de nem
-
válasz
sulaco79 #10831 üzenetére
Amik változtak eddig:
Win 7 32bit >>> Win7 64bit
2Gb DDR3 >>> 4Gb DDR3
250Gb HDD >>> 120Gb Intel 530 SSD + 500Gb HGST HDD
Rossz magyar billzet >>> Német gyári újAmi még fog:
T4400 >>> T9300
1 órás soha nem használt akku ami 5 évet aludt >>> Talán cserélem, talán nem. Javul lassan az állapota. -
sulaco79
tag
válasz
Kolondrum #10829 üzenetére
A nagyon lassúhoz is hozzá lehet szokni, új laptopra várva két napja egy 10 éves P4-es Amilo d7830-al vigéckedek
Hát a 2005-ös Motörhead Stage Fright koncert 360p-ben sem megy a yt-on , de meg van ennek is hangulata, a kétezres évek közepe...a sötét középkor
Sok sikert az új procihoz, mi lett végül?
SSD wins, fatality!
-
RexpecT
addikt
válasz
Thunderzolee #10817 üzenetére
Thunderzolee & sulaco79 köszi a válaszokat.
-
válasz
sulaco79 #10828 üzenetére
Ez is így dolgozik. Darabokra szedtem, nem egy nagy hűtése van azt meg kell jegyezni. Azért megy sokat ilyen magas hőfokon, mert a gép alapból ennyire dolgozik. Egy yt egy akármi megterheli. Tipikusan az amikor kívánja a nagyobb CPU-t. I7 asztali mellett csöppet idegesítő várni rá.
2009-ben ez nem volt gond, csak változtak a sebességek és hozzászoktam a nagyon gyorshoz.Köszi, már úton van a próba! Remélem érezni változást. Az SSD nagyot lökött.
-
sulaco79
tag
válasz
Kolondrum #10826 üzenetére
Azt nem tudom milyen az Acer hűtése, de az XPS M1530-as takarítás és pasztázás után alapjáraton 32-37°-on, webes pötyörészésnél 40-60°, kiterhelve (tartós 4 órás Adobe AE render) 80-85°-on tartotta a procit, ami nem különösen vészes, tekintve, hogy 105° Tmax-ja a T9300-asnak. A Merom C2D, a T7250-es viszont rendre benézett 90° fölé, és az alapjárata soha nem ment 40° alá. (a T7250-es 65nm-es a T9300-as meg 45nm-esek)
Az a BIOS ami viszi a T4400-ast valszeg viszi a család nagyobb tagjait is (T8100-T8300-T9300-T9500)
-
-
sulaco79
tag
válasz
Kolondrum #10824 üzenetére
A jó öreg GL40-es, elég ellentmondásos csipszet, a hivatalos Intel kompatibilitási listával szemben, a gyakorlat azt mutatja, hogy szinte biztosan bővíthető a 800 Mhz-s P foglalatú Merom és Penryn procikkal.
Egy hasznos poszt a tomshardware.co.uk-ról:
Thank you very much for your response eatmypie. I have ordered an Intel Core 2 Duo T9300 as intended, and have received it today. I've replaced my current processor with it, and it the Core 2 Duo works perfectly, with no setup required (just plug and play).
For anyone else on the same chipset (GL40) looking for upgrades, it does not matter if the CPU you desire to upgrade to is not listed on your laptop's CPU support list. However, if it's a Socket P processor with 800MHz FSB (not higher), then it will work with your GL40 chipset. Here's a quote, by Drev9 from CPU-Upgrade.
Quote:
The GL40 chipset will support Any Socket P CPU with a max of 800Mhz FSB. I have owned multiple Toshiba Satellite L355's, and have installed upwards of a T9500 and T9300 successfully. These all work:
T9500
T9300
T7800
T7700
T7500
T7300
T7250
T7100
T6500
T6400
T5800
T5750
T5550
T4200
There are plenty more, but I have tried all of these successfully in a GL40 chipset motherboard. As long as you are running socket P, and do not exceed 800Mhz FSB, it will work.
I can vouch for Drev9, my CPU also worked on the GL40 chipset; even though it's not listed on the CPU support list on my laptop's manual (which should have been, as the T9300 was released 2 years before my laptop was purchased as new).Ebben a linkben pedig épp GL40-es Aceresek lelkendeznek a sikeres bővítések után.
A legtökösebb procik, amiket belerakhatsz: T8100, T8300, T9300, T9500. Az első 3 sűrűbben előfordul az aprón (6-10ig) a T9500-as fehér holló és bazidrága.
!!!FONTOS!!! Vásárlás csak próbával!
-
Üdv! Adott egy Acer Extensa 5635Z (Intel GL40-es lapka), ebben most egy Socket P-s T4400-as van. Ennyire ritka lenne ez a foglalat, hogy csak socket M-et találok aprón? Illetve az sem tiszta mit eszik meg még ha találnék is. DDR3 1066-os ramok vannak benne 2x2 giga, amik persze közel sem mennek ilyen gyorsan. A CPU csere 5 csavar és egy csavarhúzó azért gondoltam, hogy mi lenne ha. SSD és a plusz ram rengeteget dobott a gépen, már csak a CPU-t kéne rendbe tenni. Mit javasoltok?
-
Regonelix
csendes tag
Köszönöm a segítségeteket.
SSD lesz majd benne, memóriabővítésben is gondolkodok, de CPU-nál, ahogyan látom, a Intel® Core™ i5-3210M lesz a maximum az, amit még, elbír a Lenovo B580 laptop alaplapja. -
válasz
Regonelix #10819 üzenetére
Mihez kell a 4 magos processzor?
Szerintem nem éri meg, akármennyiért is veszed.Netezni, Office, meg ilyen általános felhasználásra M-re végződő bármelyik i3 is elég, azt meg 5-10ezer között rendszeresen találni Hardveraprón. SSD nélkül a gépben levő 5400RPM-es merevlemez amúgy is visszafogja a leggyorsabb processzort is.
És amit kollega is említett, sajnos nem csak a TDP számít, hanem azt is kellene tudni, h az alaplapon a CPU tápellátó áramköre hány fázisú, többnyire csak 2 magos processzorokat tudnak kiszolgálni ezek az egyszerűbb laptopokban levő alaplapok.
-
sulaco79
tag
válasz
Regonelix #10820 üzenetére
Szia!
Több akadálya is lehet a B580-as 3. gen (3612qm-3632qm) 4 magos-ra bővítésének.
Ebben a linkben megtalálod a B580-as Hardware Maintanance Manuálját. Itt a 85. oldalon (Parts list) felsorolják a kompatibilis processzorokat. Ez még nem kötelezően jelenti, hogy a más nem mehet bele, de:
1. lehet, hogy CPU whitelist van a BIOS-ban (csak a gyártó által engedélyezett felsorolt CPU-kat ismeri fel az alaplap)
2. mivel nem jött ki 4 magos procival gyárilag a széria, lehet nincs is megfelelő mennyiségű tápáramkör az alaplapon a 4 magosok-hoz (ha visszaolvasol itt a fórumba pár hónapot DELL XPS kolléga szemléltette képekkel a tápáramköröket!)!!!Ha veszel is csak bepróbálást követően!!! és akkor is inkább az i7 3612qm-et keresd, az sűrűbben előfordul az aprón és olcsóbb is (25-30). Újonnan bazidrágák!
-
Regonelix
csendes tag
válasz
Regonelix #10819 üzenetére
Most néztem az árát és egy kicsit borsos (kb. 147.000 Ft) az árgép oldalán nézve, de az aliexpress-n, már más a helyzet, csak nem tudom, hogy ott, melyik a mérvadó.
-
Regonelix
csendes tag
Köszönöm, a Toshibánál fogok tenni egy próbát, viszont a Lenovonál, ezt a processzort néztem ki:
Intel® Core™ i7-3632QM - ha jól látom, ez a maximum, amit, még képes befogadni (tuning nélkül). -
sulaco79
tag
válasz
RexpecT #10816 üzenetére
Ez az örök neuralgikus pont a user és a gyártó között.
Célszerű megnézni a gép haszutmellémaforjában, vagy az adott gyártó-terméktípus hivatalos fórumán, hogy a CRU (Felhasználó által cserélhető alkatrészek) fronton mit engednek.
Pl: a Lenovonál a vinyó, a RAM, és az ODD cserélhető házilag. Ehhez sok esetben az alsó gépház csavarján lévő matricát fel kell törni, de ez nem feltétlenül jár garanciavesztéssel, csak a cserélt darabra már nem vonatkozik a garancia. Ugye ez nem jelenti azt, hogy a lakosság, ha már ott van kiszedhetné a ventilátort, horribile dictu leemelhetné az egész hűtőkört a prociról, de ha a hátlap leszedésével hozzáférsz a hűtő csavarjaihoz és óvatosan csinálod (valahol olyat is hallottam, hogy mikroszkóppal nézegetik a csavarfejeket, de lehet ez urban legend) a kutya nem veszi észre...célszerű ugyanolyan típusú-színű hűtőpasztát felapplikálni, hátha ez is fel van nekik írva valahova...
Rémtörténeteket lehet olvasni a külföldi fórumokon, pl: egy vinyócsere miatt nem cserélték garanciában a kijelzőt, mert szerintük a HDD csere kihatással volt a kijelző rohamos, idő előtti tönkremenetelében..vicc, nem különben az is, hogy egy hűtőtakarításhoz hivatalos szervizbe (ez a Lenovonál több hetes tortúra is lehet) kell küldeni a gépet...
-
-
RexpecT
addikt
Sziasztok!
Lassan egy éves lesz a gépem, és kiszeretném pucolni belülről. Ilyen esetben ugrik a garancia?
-
válasz
Regonelix #10814 üzenetére
Egyszerűbb, ha képernyőképet raksz be, még nem láttam, aki doksit csinált volna CPU-Z-ből. -_-
Na, az A300-as GL960-at ír.
Hát ez sajnos a PM965-ös chipkészlet butított verziója.
Ez elvileg csak 533-as FSB-t visz (a 800 helyett).Tedd bele a T4500-at, és nézd meg a CPU-Z programban, h miután felismerte a processzort (ha egyáltalán megy benne majd), szóval utána újra kell indítani, és nézd meg, h az FSB az 800-e, vagy 533. (CPU-Z a kezdő oldalán írja, és mutatja azt is, h mekkora szorzóval megy éppen, és mekkora a pillanatnyi órajel.)
Ha viszi 800-on, akkor lehet bele 800-as FSB-s processzor, de ha csak 533-on, akkor sajnos csak azokat kezeli, amiknek 533-as az FSB-je, (azok közül meg a második legnagyobb a R2390-es), szóval nem is nagyon van mire kicserélni.
A Lenovo az HM77-es, ez viszi a már linkelt Core i mobil processzorokat, én amennyire tudom, nem csak a harmadik, hanem a második generációt is. (A harmadikhoz a HM7×-es chipset tartozik, a másodikhoz a HM6×-as chipset, de visszafelé kompatibilisek a hetvenesek a hatvanasokkal.)
-
Regonelix
csendes tag
válasz
Regonelix #10813 üzenetére
Köszönöm a választ, a CPU-Z programmal is megnéztem és az alábbi adatokat kaptam a Toshiba Satellite A300-1G2-re és a Lenovo B580-re.
UPDATE: most már jó a két hivatkozás -
Regonelix
csendes tag
válasz
Thunderzolee #10807 üzenetére
Köszönöm a választ, a CPU-Z programmal is megnéztem és az alábbi adatokat kaptam a Toshiba Satellite A300-1G2-re és a Lenovo B580-re.
(most néztem, a Google Doc, valamiért nem jól nyissa meg, mindjárt szerkesztem) -
válasz
karandip #10801 üzenetére
Az aprók között van aki kijelzők cseréjével foglalkozik, ott kellene keresgetni.
Betekintési szöge csak IPS, vagy PVA panelnek jó, sima "hagyományos" TN panellal szereltek olcsóbbak, de hiába teljes HD-s a felbontása, sosem lesz olyan jó, mint amilyet szeretnél.Azt nézd meg, h a jelenlegi kijelzőnek mekkora a csatalkozója, hány pines. Lényegében ez dönti (a méret után), h bele lehet-e tenni egy gépbe, vagy nem.
Van hozzá program, moninfo, ezzel ki lehet olvasni a kijelző adatait.
-
bayay
csendes tag
válasz
Thunderzolee #10809 üzenetére
Köszönöm a választ. Akkor megpróbálom extrém óvatossággal szétszedni, hátha nem kell cserélni
-
válasz
Stonerice #10802 üzenetére
Ha nincs beleforrasztva GPU, akkor inkább ne akard belerakatni, ha még esetleg működne is, maga a belerakás annyiba kerül (BGA-zás), h inkább eladod ezt a gépet, és veszel egy GPU-val szereltet.
Processzorcsere meg amint látom, már válaszoltak.
Egyébként meg lehet próbálni belerakni egy teljes értékű Sandyt, vagy Ivyt, hátha kezeli a gép, mert elég gyakori, h csak a tesztprogramok írnak ki lebutított chipset verziószámot, de valójában a teljes értékű chipset van a gépben. (Ha visszaolvasol párszáz oldalt, rengeteg ilyen példa van.)
-
Én úgy szoktam megoldani, h az aprók között van egy tag, aki ilyeneket hirdet, tőle veszek.
De ha nincs elszakadva, akkor rakd vissza a régit, semmi baja.
Ez nem paszta, nem öregszik el.Én csak akkor cserélem, ha szétszedés közben szétszakad cafatokra, és jobbnak látom lecserélni. (Nem szokott szétszakadni, de láttam már olyan asztali VGA-t, amin hűtés csere közben nem tudom hogy, de szétcafatolódott.)
Ne vegyél vékonyabbat, vagy vastagabbat, nem lehet ezekből olyan sok félét kapni, nem nehéz lemérni, h milyet kell hozzá venni.A rózsa-szín nem tudom jelent-e valamit, esetleg kérdezd meg az eladót, ő lehet jártasabb a témában.
Mondjuk itt látok pár féle színűt én is.
-
válasz
#84744832 #10804 üzenetére
Inkább itt kérdezd meg:
http://itcafe.hu/tema/milyen_ssd-t_vegyek_2/friss.html -
válasz
Regonelix #10806 üzenetére
CPU-Z programot tedd fel, ne az Aidát.
A chipset pontos típusa kell, az dönti el, h milyen processzorokat fogad a gép.
Aidához serial kell ezen információk kinyeréséhez, azt meg itt a fórumban nem adhatok hozzá, CPU-Z viszont ingyenes.A Toshiba Socket P-s processzorokkal megy, ezek azok:
http://hu.wikipedia.org/wiki/Socket_PA T2390, és a T4500 is ilyen, így ezek elvileg felcserélhetők. (TDP osztály is azonos, csak a chipsetet nem tudom, h viszi-e a 800-as processzort majd.)
A Lenovo meg elvieg HM75-ös, a második és a harmadik generációs Core i processzorokat fogja vinni szintén 35W-os TDP-ig.
-
Regonelix
csendes tag
Üdvözletem!
Két laptopban cserélnék/bővítenék CPU-t, RAM-ot, HDD-t.
Az egyik, egy Toshiba Satellite A300-1G2 lenne, bár nem tudom, hogy a Dual-Core T2390-et (1.86GHz), ki tudnám-e cserélni, a Toshiba Satellite C650-15F Notebookban levő Intel Pentium Dual Core T4500-re (2.3 GHz) (a képek alapján, szerintem nem).
A másik egy Lenovo G580 laptop lenne, ott még, nem néztem egy CPU-t.
Biztosra mentem, így mindkét laptopról, az Aida64 által kinyert adatokat másoltam be (remélem kellően részletes adatok). -
bayay
csendes tag
Sziasztok,
remélem megfelelő a topik, ha nem akkor kérlek szépen útbaigazítást
Processzor csere lesz a Asus K50IE típusú notiban. Ez újrapasztázással is jár. Meg tudnátok esetleg mondani, hogy milyen típusú/tulajdonságú Gap-Pad van a GPU-n? megbontás nélkül annyit látok, hogy rózsaszín.
Van a színnek jelentősége, lehet vastagabb lapot tenni vékonyabb helyre, baj ha összenyomódik kicsit, összenyomható egyáltalán?
Mire kell figyelni, mikor G-Pad-ot választok? Ki hogy szokta megoldani?Köszönöm!
-
törölt tag
Sziasztok!
Nem igazán találtam megfelelő csoportot erre a kérdésemre, így ide írom, ne haragudjatok, hamégis van és elsiklottam felette :S
Az új Lenovo T440-emhez szeretnék M.2 SATA3-as 42mm-es SSD-t venni. Esetleg tudnátok tanácsot adni vásárlás előtt melyik márka a jobb, melyik a kerülendőd? 120 GB bőven elég lenne, olyan 25e Ft-ig áldoznék rá. Nézegettem eddig A-Data-t, Plextor-t, SBe-t, Transcend-et. Tippek ötletek, vélemények?
Segítségeteket előre is köszönöm!
Miklós -
Stonerice
őstag
Sziasztok!
Mostanában ismerkedem a Notebookokkal, és eléggé kicsi a mozgástér asztali fronthoz képest, pláne az olcsó kategóriában.
Van egy Packard Bell Easynote TE11-HC-460HG notim Celeron B830 cpuval, és az érdekelne, hogy mivel a foglalat elviekben egyezik i3-3130M névre keresztelt cpuval Honnan tudhatom meg, hogy tényleg működik-e benne? CPU support miét ilyen rohadt titkos a gyártóknál?
Leginkább a HD 4000-es igp miatt kéne.Olyanról hallottatok már hogy valaki BGA -s gput rakatott egy laptopba?
Megvan a helye csak gpu-t és ramot kell szerezni. Beforrasztható?Ez rám is igaz?
Te is nézd meg a CPU-Z-ben, h konkrétan milyen a gép chipsete.
Elvileg HM7x-es családból valamelyik, remélhetőleg nem HM70-es, mert az csak Celeronokat, meg Pentiumokat visz, a többi viszont kezeli a második, harmadik generációs Core i szériát.
Amit kinéztél elvileg jó bele.
TDP ne legyen 35Wattnál több, erre figyelj oda, ha processzort keresel. -
karandip
tag
Üdv
Lenovo y50 kijelző csere esetén mit ajánlotok?
Követelmény: 15.6'-os, fullhd, matt, jó betekintési szögek, jó színek
Hol? Milyen áron? Milyen típust vegyek majd?
Új hozzászólás Aktív témák
- Opel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Diablo IV
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest