- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- SSD kibeszélő
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Milyen széket vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én úgy szoktam megoldani, h az aprók között van egy tag, aki ilyeneket hirdet, tőle veszek.
De ha nincs elszakadva, akkor rakd vissza a régit, semmi baja.
Ez nem paszta, nem öregszik el.Én csak akkor cserélem, ha szétszedés közben szétszakad cafatokra, és jobbnak látom lecserélni. (Nem szokott szétszakadni, de láttam már olyan asztali VGA-t, amin hűtés csere közben nem tudom hogy, de szétcafatolódott.)
Ne vegyél vékonyabbat, vagy vastagabbat, nem lehet ezekből olyan sok félét kapni, nem nehéz lemérni, h milyet kell hozzá venni.A rózsa-szín nem tudom jelent-e valamit, esetleg kérdezd meg az eladót, ő lehet jártasabb a témában.
Mondjuk itt látok pár féle színűt én is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- Baseus laptop állvány 11-17" állítható ezüst (LUJS000012)
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest