- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Fujifilm X
- Gaming notebook topik
- Micro Four Thirds
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Regonelix #10814 üzenetére
Egyszerűbb, ha képernyőképet raksz be, még nem láttam, aki doksit csinált volna CPU-Z-ből. -_-
Na, az A300-as GL960-at ír.
Hát ez sajnos a PM965-ös chipkészlet butított verziója.
Ez elvileg csak 533-as FSB-t visz (a 800 helyett).Tedd bele a T4500-at, és nézd meg a CPU-Z programban, h miután felismerte a processzort (ha egyáltalán megy benne majd), szóval utána újra kell indítani, és nézd meg, h az FSB az 800-e, vagy 533. (CPU-Z a kezdő oldalán írja, és mutatja azt is, h mekkora szorzóval megy éppen, és mekkora a pillanatnyi órajel.)
Ha viszi 800-on, akkor lehet bele 800-as FSB-s processzor, de ha csak 533-on, akkor sajnos csak azokat kezeli, amiknek 533-as az FSB-je, (azok közül meg a második legnagyobb a R2390-es), szóval nem is nagyon van mire kicserélni.
A Lenovo az HM77-es, ez viszi a már linkelt Core i mobil processzorokat, én amennyire tudom, nem csak a harmadik, hanem a második generációt is. (A harmadikhoz a HM7×-es chipset tartozik, a másodikhoz a HM6×-as chipset, de visszafelé kompatibilisek a hetvenesek a hatvanasokkal.)
Új hozzászólás Aktív témák
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- Eladó gyári Dell laptop töltők és töltőfej átalakítók
- Baseus laptop állvány 11-17" állítható ezüst (LUJS000012)
- Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 Dock Gen 2 40AN dokkoló
- Dell D3100 USB 3.0 Ultra HD Triple Video Dokkoló Állomás
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged