Új hozzászólás Aktív témák
-
username99
csendes tag
válasz Impressa #5008 üzenetére
ÓÓÓÓóóóóó...
Matrica az van rajta bőven..
Nincs gond a hűtéssel, de ha megy egy nagyobb játék nagyon melegszik a bal oldal. Az icecool viszont úgy tudom csak arra szolgál, hogy a kezedtől elvezesse a hőt. De lehet, hogy nem..[ Szerkesztve ]
A kutyát jobban szórakoztatja az ember, mint az embert a kutya, amiből egyértelműen következik, hogy az ember a nevetségesebb.
-
username99
csendes tag
válasz Impressa #5005 üzenetére
Alulról ÍGYnéz ki. Viszont nem az alján szívja a levegőt. Van így értelme?
(Ezt raktam ki multkor csak sajna nem jött válasz.)
[ Szerkesztve ]
A kutyát jobban szórakoztatja az ember, mint az embert a kutya, amiből egyértelműen következik, hogy az ember a nevetségesebb.
-
username99
csendes tag
Hali!
Vettem ma a media markt -ban egy ILYET
Nos nem igazán vagyok meg elégedve vele. Nem érzem annyira komolynak a hűtését. Szerintem sz@rt sem ér.. Mindenképpen vissza fogom vinni és azt szeretném kérdezni, hogy mire figyeljek ha veszek egy másikat? Ez az első találkozásom ilyen eszközzel. Ezért nem tudtam, hogy mire számítsak.. Én naivan azt hittem, hogy ez majd baromira tolja a hideg levegőt, de hát tökre nem így van..
Ahogy nézegettem a ventilátor átmérőjével nem nagyon lehet baj. Inkább a fordulat számra gondoltam. 600 rpm van megadva. Ez mennyire mondható jónak?
A másik dolog, hogy mivel nem nagyon tudtam rájönni, hogy a gépem honnan kapja a levegőt (talán a klaviatúra tetejétől - talán a gép elejéről) ezért döntöttem úgy, hogy veszek egy olyat ami nagy ventilátorral rendelkezik és körülbelül beteríti a gép alját..Szóval a kérdéseim:
Mennyire számít rossznak a 600rpm?
Kaphatok ilyen árba jobbat? 5000E (egy kicsivel több is lehet)Előre is köszi!
-
username99
csendes tag
válasz opeter87 #4923 üzenetére
Akkor mit ajánlanál hozzá? Lehet, hogy hülyeség, de szerintem nem alulról kapja a levegőt.. Lehetséges, hogy a bill. fölött található lyukakon? Esetleg még az elején található bekarikázott szellőzőre gondolok.
Valakinek tipp esetleg?[ Szerkesztve ]
-
username99
csendes tag
Sziasztok!
Egy ilyen gép hűtésében szeretnék tanácsot kérni. Alap használatnál nincs gond, de egy nagyobb játéknál eléggé melegszik. Azon kívül, hogy forró levegőt fúj ki nincs baja (nem akadozik, lassul), de szeretnék alá egy hűtést 5E körül.
Kizárólag olyat szeretnék ami ágyban/ölben is használható.
Sajnos nem tudok rájönni honnan szívja be a levegőt és milyen hűtőt kéne hozzá venni.A kutyát jobban szórakoztatja az ember, mint az embert a kutya, amiből egyértelműen következik, hogy az ember a nevetségesebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion 5, 15'6, Ryzen 7 5800h, RTX 3060, RAM 16gb
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13" 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF DASH F15 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB DDR6 W11
- BESZÁMÍTÁS! Acer Nitro 5 AN515 15 Gamer notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB GDDR6