- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
juve600
nagyúr
üdv
ASUS ROG G552L alá keresek hűtőpadot
mindenképpen fémben gondolkodom,igazából csak megemelném vele a notit,hogy jobban járjon alatta a levegő -
-
skatebab
tag
válasz juve600 #6101 üzenetére
üdv
nos kb árat nem írtál,mert pl deepcool-nak vannak full alu felületű hűtői de 10k felett kezdődnek,ill. az olcsóbbak Fém háló és műanyagból állnak,
egy nagy ventis nagyobb Légszállítású (80cfm+) jobb lenne mivel gamer notebook-od van.#Tomp az is egy jó megoldás,jó légszállítás ,kérdés hogy mennyit szánsz rá te is
#Sunfleur ált. sok gépnél meleg a bill. ,a kialakítás miatt.én erre egy extra usb ventit használok
[ Szerkesztve ]
Igyunk barátaim yo-ho!
-
Viktor77
titán
Ha valakinek segítség, tegnap voltam az Intersparban, és két fajta padjuk van. Az egyik nagy, 15 centis venti középen, illetve egy másik (ez az érdekesebb), egy Trust kétventis, ahol a ventik oldalról szívják a levegőt, ezáltal ágyban is használható. Ilyen. 3K mindkettő.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
balazs1022
őstag
válasz Viktor77 #6104 üzenetére
En is nezegettem ezeket a padokat. Nalam ott buktak el h a 15,7"-es notikhoz hirdetett pad-ok mind 30 centi hosszuak. Az en notim (hp8540) 38 centi, tehat a laba lelog rola...
En akkor jartam igy mikor a tescoba vettem egyet. 1990 penz volt. Tettem ra egy wc papir kockat de meg sem nagyon mozgatta.
Azota nem talaltam rendes meretut.Igazabol a légereje mind1 is volna, hisz eleg lenne ha távtartonak funkciolna, h ne susse szet a golyomat.
Ezzel csak azt akartam h ha olben akarod hasznalni, akkor jol nezd meg a meretet.
-
GibsonSG
tag
Sziasztok!
A Zenbookom alá keresek hűtőt, amikor asztalon használom játékra.
Így néz ki a feneke: [link]
A cél az lenne, hogy kíméljem a nagy hőmérsékletektől a gépet állagmegóvás és élettartam szempontjából.Mik a realitások? Lehet számítani ilyen 5-10 fokkal hidegebbre a hosszú ideig teljes terhelésnél?
Ezt a kettőt néztem, ami szimpatikusnak tűnnek: Zalman ZM-NC11 és Zalman ZM-NC3
-
s48e
újonc
Sziasztok
ASUS ROG G551VWhez keresek hűtőpadot. Valaki tudna ajánlani valamit ? Köszönöm -
pixelblondie
senior tag
válasz Viktor77 #6104 üzenetére
Egy ZALMAN ZM-NC3 -at rendeltem , remélem valamit segít, bár az igazi problémám nem a videókártyával van, ahogy látom, hanem a processzorok fűtenek be durván.
Valakinek van valami ötlete, hogyan lehet egy kicsit visszább venni a lovakat? Úgysem használom ki őket. A turbo pl be se kapcsol mert képtelen annyit hűteni a gép. Vicc.Most bepróbálkoztam valamivel... az energiasémáknál beállítottam, hogy 5%-50%-ig pörgesse fel csak a procikat csak. Kíváncsi vagyok.
[ Szerkesztve ]
as good as it gets
-
Viktor77
titán
válasz pixelblondie #6112 üzenetére
Az Nvidia Inspector-ban van lehetőség limitálni az FPS-t (akár hőfokhoz is kötheted). De szerintem a driverben is lehet, egy 960 topicban kérdezd meg, az Nvidia driverekhez nem értek.
Lehetséges, hogy újrapasztázás is segítene pár fokot.
Sajnos, ezek a brutál erős gépek melegszenek.
-
pixelblondie
senior tag
válasz Viktor77 #6113 üzenetére
Inspector nem ajánlja fel ezt az opciót a 960GTX-nél. Már próbáltam. De kiderült, vicces, nem a GPU melegszik, annak kutya baja, majdnem hogy kihűlőfélben van, az i7 procik melegszenek fel 74 fokra.
Azt meg ha visszaveszem, lesz 15-ös FPS-em.Nem tudom mihez kezdjek. A Zalman Nc3 egy fokot se vitte lejjebb a hőmérsékletet. Amúgy három hónapos gép, szerintem a paszta még jó.
as good as it gets
-
Viktor77
titán
válasz pixelblondie #6114 üzenetére
Próbáld meg itt, hátha valakinek van ötlete, jobbat nem tudok
-
Songo
senior tag
Sziasztok
17,3as gamer noteookhoz keresnék olyan hűtőt amit ágyban is tudok használni nem kényelmetlenebb ölben tartani mint a normál laptopot nincs vágó éle stb
1db minél nagyobb ventilátorral rendelkezzen.mit javasoltok?
Köszi -
Jackal2
senior tag
Sziasztok, szeretném lecserélni az igen hitvány állapotban lévő, döglődőd Thermaltake Massive 23LX notebook hűtőmet, mert a ventilátora már a végét járja.
Egy Lenovo Y580 Core i7-et kellene lehűtenie (15,6'). Nem laikus vagyok, de nem tudom mostanában mi a trend és mi az ajánlott hűtőpad. Tudnátok nekem ajánlani valamit ami tényleg jól hűt ebben a méretben?
Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu
-
Jackal2
senior tag
válasz pixelblondie #6118 üzenetére
Én a Cooler Master Notepal U3-mal szemezek. A Zalmannt sokallom, főleg hogy kb. ő semmit sem gyárt, csak rányom egy címkét.
-
Jackal2
senior tag
válasz pixelblondie #6120 üzenetére
Nem csak ez van a kalapban, de ha rosszak a tapasztalatok, nem kardoskodom mellette. a Thermaltake XL23 nem volt rossz, csak így 8 év után már eléggé lelakott állapotban van, tehát ha valaki ilyen szintű hűtőt tudna ajánlani, azt megköszönném. Lenovo Y580 Core i7 16GB RAM 660GTX vid kártya alá kell.
-
Jackal2
senior tag
válasz pixelblondie #6122 üzenetére
Nos, mivel megküldtem a laptopomat a benti kompresszorral és orrán-száján dőlt a kosz, ezért most egészen jól hül, kb 80 foknál nem megy feljebb, tehát lehet, hogy megtartom a Thermaltakemet. Amiket néztem és szerintem jó lehet, bár nem szuper halk:
Deepcool wind pal FS 17, sok levegőt szállít de két ventis. Van ebből egy másik verzió is.
cooler master Notepal X-Slim, ez meg nem állíthatóAz alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu
-
Jackal2
senior tag
válasz pixelblondie #6124 üzenetére
Nekem a legmagasabb a volt HP-m, 106, de az már deformálta a műanyag aljat, na azt ne várd meg
A 72 fok nem sok.
[ Szerkesztve ]
-
Jackal2
senior tag
válasz skatebab #6126 üzenetére
Igen, ez az egy ventis verzió. Nekem mondjuk van egy olyan elméletem, hogy ha több hűtőventid van, akkor azokat egy sínen odatolva a megfelelő helyekre jobb hatásfokot érhetsz el. Sajna mivel a lapát hossza kisebb, magasabb RPM-en kell forgatni, ami ugye hangosabb.
Ezért gondoltam arra, hogy még viszonylag két nagyobb ventis hűtőt megvenni, de olyat, aminek az RPM-je szabályozható, így 20 db körül tartható a zaj. Amit belinkeltem, azok között volt ilyen, ott asszem 16-26db-t írtak, de attól is függ a dolog, hogy mit csinálsz közben. Ha zombihordát ölsz 100 db-vel, akkor tök mindegy
-
Kobak 27
tag
Sziasztok!
Dell 7559-hez keresek hűtőpadot. Alapvetően nincs gond a hűtésével, de játék közben vagy ha sokat dolgozom rajta, akkor azért nem árt, ha megemelem a végét, hogy több levegőt tudjon magára szívni. Olyan padot keresek, amit meg tudok dönteni, hogy ha külső monitorral használom, akkor fel tudjam emelni arra a szintre. Ilyenkor persze a külső billentyűzet is ott van.
Találtam tegnap egyet, konkrétan a Cooler Master Ergostand 3-at [link] . Ez ahogy néztem 11-12e Ft, ami nem kevés, de ez az első, ami igazán tetszene. Van vélemény róla, esetleg más típus?
Kösz előre is a segítséget. -
Stauffenberg
nagyúr
Sziasztok!
Egy 15.6" méretű Dell Inspiron 5521 (i5-3317U + 8730M) alá keresek egy hűtőpadot. A CoolerMaster Notepal CMC3 megtetszett, potom 2990 forintért.
A hangja nem nagyon érdekel, ha játék vagy film megy, akkor fejhallgató be van dugva. Tetszik, hogy a légszállítása 74 CFM, ebben az árkategóriában nem találtam jobbat. Viszont a specifikációk szerint csak 15" méretig ajánlott. Ez azt jelenti, hogy egy 15,6" méretű gép már esetleg túllógna?
A célom nem jegesre hűteni a gépet, csak szeretném kordában tartani, ne kelljen játéknál a CPU-nak leszabályoznia.
Vélemény?
-
Gurat
csendes tag
Sziasztok.
Ismerősöm laptopja egyik pillanatrol a másikra furán viselkedik. Bekapcsolás után szinte egyböl fagy , illetve magátol nyitogat mappát , nem működik jobb egérgom , stb.
Gondoltam hűtés de szervízbe nem akarja vinni. Vett eg olcsóbb hűtőpadot és hirtelen megjavult (Logic LCP-10 15,6" csak 25 cfm).Ez mult héten volt
Aztán a héten jött a melegebb és megint megadta magát az extra hűtőpad hiába.
Jól sejtem és mindenképpen meg kellene nézetnie?
A hűtőpad ugye nem váltja ki a belsőt?
Ha mondjuk ajánlanám neki ezt :
DeepCool WIND PAL FS 17"
(leírás szerint 15.6 colosra jó és Légszállítás: 115 CFM)
akkort esetleg megoldódna? Nagyon nem akrja a szervízt de jobb lenne szerintem de ez mennyire lenne megoldás?Üdv
Gurat -
buresz8
tag
Sziasztok!
Melyik hűtőpad lenne a jobb választás?
1
21-es mellett szól, hogy a szellőzőnyílás nem pont középen, hanem picit a gép hátulja fele található. De tényleg csak néhány cm-el van a közepétől
2-es mellett szól, hogy masszívabbnak tűnik, jobban is néz ki (bár nem ez az elsődleges persze)Ölbe használnám ez is szempont, de ennek ahogy nézem mindkettő megfelel.
szerk.: képet a gép hátuljáról az istenért sem találok, képet pedig most nincs lehetőségem csinálni, de ASUS K501LX DM045D a szóban forgó gép.
[ Szerkesztve ]
-
buresz8
tag
Használ valaki DeepCool Wind Pal hűtőpadot?
-
mateusz23
újonc
Sziasztok! Asus gl552jx notebook hoz . Mivel jatszani is fogok vele kéne egy jó hűtő!Mit ajànlotok? 10e-15e Ft àr értékben akár!
-
Dan33
csendes tag
Sziasztok!
Egy Acer Aspire 772G alá milyen hűtőpadot ajánlanátok?
(íróasztalon használom) -
SATO98
csendes tag
Amúgy ha van választás konnektorosat vegyetek inkább, vagy nagy feszültségűt, és nagy v-os izét
Mert én múltkor 2db ventiset vettem mondom jaj de jó, azt semmit nem fújt, hát usb 5v-árol nem is csoda. -
CHIPman
nagyúr
Üdv.
ASUS G56 (N56V-vel megegyezik az alja) alá keresnék hatékony hűtőpadot. Az alsó lap elején szívja be a levegőt, tehát a "hagyományosak" nem hatékonyak vele.
Ár nem számít, de nem akarok 10k-t kidobni egy nem biztos dologra.
Köszi.hardverapro.hu/tag/chipman
-
Phoeniҳ
tag
Sziasztok!
Biztosan elhangzott már a kérdés párszor azonban engedjétek meg, hogy én is feltegyem.
Lenovo Y700 típusú notebookhoz keresek 5.000-10.000 Ft kategóriában hűtőt.
Van egy Asus G551 notebookom ami alatt igazából semmit nem ér a hűtőpad az alján
található fedlap miatt, ezért érdeklődnék, hogy egyáltalán van-e értelme ilyenben gondolkodni
Lenovo Y700 típusnál?Köszi
-
Songo
senior tag
Sziaztok továbbra is keresnék Acer Y700 17,3"hoz való laptop hűtőt sajnos amit vettem 17coloshoz valót arról leesik a laptop ha kicsit hátrébb döntöm a monitort
nincs valami tényleg nagy?
köszi -
Dufy
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Dell Vostro 5470-em. I3 proci, gt740m videokártya. Kipróbáltam a legújabb World of Warcraft kiegészítőt és eléggé melegszik a gép játék közben, ágyban teljesen használhatatlan,de asztalon is elég meleg. Mivel nem egy igazai gamer gép, szeretném kímélni és venni alá egy hűtőpadot. A gép 14"-os, ennek megfelelően szeretnék valamit, ami tényleg jól hűt és azt sem utolsó szempont, ha az ölembe tudom venni. A gép alja pedig így néz ki:
Tudnátok ajánlani valamit? Érdemes egyáltalán ehhez venni padot?
Köszönöm előre is!
-
Vismajor01
addikt
Sziasztok,
Egy HP spectre 360hoz keresek valami hűtőt.
Semmi komoly terhelés, nem egy gamer laptop, de simsezne az asszony az ágyban (van notebook pad, azon van) és alig lehet az aljához hozzáérni olyan forró. ráadásul néha beszaggat neki a játék amikor nagyon forró, és élek a gyanúperrel, hogy visszavesz az órajelből a proci erősen amikor forró.
A lapos 13.6 coll
Ár: minél olcsóbb annál jobb, 3 ezer forintnál nem akarok többet rászánniSzerk.: ilyen az alja
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
SATO98
csendes tag
válasz Vismajor01 #6143 üzenetére
Most így hirtelen körül néztem 1-2 oldalt és ezt találtam.
[link]1800as fordulat az jó ha igaz, viszont ezektől az usb-s hőtökből nem tudni mennyire fog forogni mert kicsi a fesz.. de ha nem jó vissza viheted 14 napig ha online vásárolsz..
Szerk. most néztem a véleményeket, és hát, valakinek jó, valaki meg panaszkodik.
[ Szerkesztve ]
-
bencike91
újonc
Sziasztok!
Asus N550JK alá szeretnék hűtőpadot vásárolni.
Kettőt néztem ki, az egyik a Deepcool MultiCore X6: https://edigital.hu/notebook-allvany-huto/deepcool-multi-core-x6-156-notebook-huto-p310242
A másik pedig a Deepcool Windpal FS: https://edigital.hu/notebook-allvany-huto/deepcool-wind-pal-fs-17-notebook-huto-p310254
Melyik lenne a jobb választás? A Windpal Fs-nek pont ott lehetnek a ventillátorai, ahol a laptop beszívja a levegőt, míg a MultiCore X6-nak valószínűleg a 4 venti között helyezkedhet el. Vagy ez nem jelent sokat, és jobb választás az X6?
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
AlexiStukov
csendes tag
Sziasztok!
Egy Acer E5-774G 17.3" ala keresnek jo hutopadot mert a msotani /coolermaster/ kicsi ala meg regi is es nemigazan huti le a procit. WoW alatt 87 fokos az i5 6200U es ilyenkor ledobja az fpst mig lehul...eleg zavaro. Valaki tudna ajanlani egy popec hutot? Elore is koszonom!
Mellesleg zsir uj a gep, nem koszos nem poros
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Üdv. Lenovo y50-70 hez keresek hűtőpadot. Ár max 15 lenne, de mivel ez az első laptopom fogalmam sincs milyet kellene venni alá. 960M és 4720HQ van benne. Játékra is használnám szóval ezért is akarok venni alá mindenképpen. Előre is köszönöm
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
N551 alá keresnék laptopot. 15"6-os gép, játékra kellene az extra hűtés. A hűtési teljesítmény mellett lényeges lenne, hogy ne legyen a hűtőpadnak jelentős zaja. Ezért hajlandó lennék több pénzt is rááldozni, ha szükséges, de elsősorban ár/érték arányt nézném.
Létezik valami best-buy a kategóriában? Innen valamelyik?
Köszönöm!
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Móncsa
aktív tag
Tisztelt Fórumtársak!
Vettem egy használt HP Pavilion 17 F202NH gépet ,
https://www.arukereso.hu/notebook-c3100/hp/pavilion-17-f202nh-l5z00ea-p266793675/#termek-leiras
ehhez szeretnék venni egy jó hűtőpadot .
Ebben kérem a segítségeteket.
A keret 10 000ft.Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- További aktív témák...
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest