- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- LG LCD és LED TV-k
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Samsung Galaxy Tab A 6 - fél kiló harminc, maradhat?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolle128
csendes tag
Itt a nyár, és mint tudjuk hordozható kedvenceink, a laptopok nem a kiváló hűtésükről ismertek, úgyhogy elkezdtem gondolkozni mivel is javíthatnék a kicsikém magas hőmérséklet adatain.
Némi keresgélés után az alábbiak jöttek elő:1. Hűtőpad, ez magának a laptopnak az átmelegítésén segítene, de aránylag drágák (a másik opcióhoz képest) és a processzor hűtésébe nem igazán segítenek be úgy hallottam.
2. Hővezető paszta, ez olcsó és hatékony megoldásnak tűnik, úgy olvastam itt a collaboratory vezet, a nikkelezett réz készítményével, de olvastam már ennek a veszélyeiről is, ami a nehéz, csak részlegesen kivitelezhető leszedés és rövidzárlat lehetősége.várom az ezzel kapcsolatos tanácsokat, az ebben járatosabb felhasználóktól!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest