- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Haladó fotósok digitális fényképei
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel találgatós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-book olvasók
- CPU léghűtés kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
swatti
tag
válasz
Dell XPS #6741 üzenetére
Igen az sajnos. Ami fura, hogy beszéltem akinek ugyan ez a seriaja van csak i5 procival és neki sose fagyott azt mondja. Tény hogy olvastam utána és több helye kiemelik, hogy a hűtés problémás. Szóval nem tudom mit lehetne tenni. Írtam annak a cégnek ahol javítva volt és ott majd valamit leboxolok velük.
-
swatti
tag
válasz
Dell XPS #6727 üzenetére
30 perc játék után. Lefagy. Szinte mind1 milyen jellegű játék. wow, BF3, HL2, TF2. Fagyás után belépsz és folytatnád a játékot eltelik 5-10 perc és szintén. Mivel nem tudott lehűlni ugye. A legnagyobb gond, hogy nem állandó sebességen megy a venti hanem ingadozik össze-vissza. Ha állandó nagy sebességen menne optimálisan akkor nem lépné át a kritikus értéket.
-
swatti
tag
válasz
KillHates #6725 üzenetére
Szia,
igen az biztos, hogy túlmelegedés a gond, mert 80fok körül felmegy és persze utána védelem miatt vagy kritikus hőmérséklet miatt lefagy. Csak az nem értem, hogy cseréltek benne hűtőt és semmivel se lett jobb csak nem volt zajos a ventije. Szóval akkor alaplap hiba lesz. Jah ami alaplap hibára tényleg utalhat, hogy Hard disk sentinellel ez kapom ugye még hdd csere után is.
"A lemez és a számítógép közötti adatkapcsolatban elõfordultak problémák 46110 alkalommal"
Így hát Én is alaplapra tippelek.
Köszi
-
swatti
tag
Sziasztok,
nekem egy Dell XPS L502x i7 procival szerelve m540 nvidiaval. Nos a gondom az, hogy játékra nem lehet használni hosszabb időre, mert lefagy. Nos ezzel már sokat foglalkoztam, de nagy sikerre nem jutottam. Cpu ventit és hdd már cseréltek. Hútőpadot vettem, de az kb semmit nem ér inkább 3-4 fokot levisz, de az szinte értelmetlen. Bios is volt már frissítve és os is volt reinstallálva. Valkinek esetleg valami tapsztalata vagy javaslata lenne azt szívesen megfogadnám.
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Latitude 5450 27% 14" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vibill gar
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- HP ProoBook 430 G5 laptop (Kijelző törött)
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest