- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fujifilm X
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syfell
újonc
KÍnos, nem találok a lenovo oldalán a laptopomhoz illő CHIPSET drivert. Se Windows 8.1 se Windows 10hez. Lenovo Y700-15ACZ : Lenovo Share-it, Costumer Engagement Service, Utility for Windows 7, OneKey Optimizer, BIOS Update, Realtek LAN, Camera driver, Realtek Audio driver, Genesys Card Reader, Disk DPIM AC Mode Power settings, Bluetooth driver, WLAN driver, AMD VGA driver.
-
Syfell
újonc
Üdv!
Nemrégiben vettem egy Lenovo Y700 laptopot. Először minden patentül ment. Kipróbáltam a Fallout 4-et (legfrissebb patchekkel) de nem igazán futott valami jól. Minimumon 20 fps körül mozgott. Aztán gondoltam kipróbálok valami könnyedebbet grafika szemptonjából a WoW-ot (Legion) hát a Recommended beállításoknál sem igazán megy a 30 fps csak ha lehúzom minimum de a városokban minimumon sincs meg a 30 fps. Észrevettem a Black Desert-nél hogy a beállításoknál kilehet választani melyik videókártyával fusson a játék de csak az integrált volt ott. Gondoltam belenézek a driverbe. Nem tudtam átállítani hogy a dedikált videókártyával fussanak a játékok csak Nagy Teljesítményre tudtam átállítani de mindent át is állítottam arra. Energiagazdálkodásnál is átállítottam Nagy Teljesítményre. A Processzor is szinte mindig teljesen pörög max teljesítménnyel. Nem tudom mi tévő legyek van-e erre megoldás. Valaki aztmondta hogy a videókártyával van baj más pedig hogy a processzorral vannak. Remélem valaki ki tud segíteni.
Lenovo Y700 15-acz
Proci - R7 FX8800P
Ram - 16 GB
Videokártya (dedikált) - R9 M385X
Új hozzászólás Aktív témák
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- L14 Gen1 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 4500U 16GB 256GB NVMe ujjolv új akku gar
- XPRO Wood fa állvány / stand / riser (laptop, macbook, tablet, ipad)
- HP ZBook FireFly G11
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i5-1245U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest