- Hobby elektronika
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mini-ITX
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syfell
újonc
KÍnos, nem találok a lenovo oldalán a laptopomhoz illő CHIPSET drivert. Se Windows 8.1 se Windows 10hez. Lenovo Y700-15ACZ : Lenovo Share-it, Costumer Engagement Service, Utility for Windows 7, OneKey Optimizer, BIOS Update, Realtek LAN, Camera driver, Realtek Audio driver, Genesys Card Reader, Disk DPIM AC Mode Power settings, Bluetooth driver, WLAN driver, AMD VGA driver.
-
Syfell
újonc
Üdv!
Nemrégiben vettem egy Lenovo Y700 laptopot. Először minden patentül ment. Kipróbáltam a Fallout 4-et (legfrissebb patchekkel) de nem igazán futott valami jól. Minimumon 20 fps körül mozgott. Aztán gondoltam kipróbálok valami könnyedebbet grafika szemptonjából a WoW-ot (Legion) hát a Recommended beállításoknál sem igazán megy a 30 fps csak ha lehúzom minimum de a városokban minimumon sincs meg a 30 fps. Észrevettem a Black Desert-nél hogy a beállításoknál kilehet választani melyik videókártyával fusson a játék de csak az integrált volt ott. Gondoltam belenézek a driverbe. Nem tudtam átállítani hogy a dedikált videókártyával fussanak a játékok csak Nagy Teljesítményre tudtam átállítani de mindent át is állítottam arra. Energiagazdálkodásnál is átállítottam Nagy Teljesítményre. A Processzor is szinte mindig teljesen pörög max teljesítménnyel. Nem tudom mi tévő legyek van-e erre megoldás. Valaki aztmondta hogy a videókártyával van baj más pedig hogy a processzorral vannak. Remélem valaki ki tud segíteni.
Lenovo Y700 15-acz
Proci - R7 FX8800P
Ram - 16 GB
Videokártya (dedikált) - R9 M385X
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Tőzsde és gazdaság
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Milyen routert?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Légies iPhone halvány színei
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- Lenovo Thinkpad x13 i7-10610U 32GB RAM 512SSD Érintőkijelző
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest