- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Projektor topic
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen egeret válasszak?
- Mini PC
- Egérpad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
briandog
újonc
válasz
Pyttawrx #17349 üzenetére
Hali. Az a gond hogy már nem nagyon emlékszem arra hogy régen mennyi volt a hőmérséklet. De ennyi biztos nem volt. Viszont nem nagyon van terhelve a gép. Se hdd se proci se ram. Amúgy még garis szóval vissza is viszem mert ez igaz, hogy csak eltakarom a problémát. Köszönöm szépen a válaszokat. Mindenesetre azért meg rendeltem a hűtőpadot. Újra pasztázást meg kérni fogom a szerviznél.
-
briandog
újonc
Hellósztok!
Először is az alany : Asus TUF fx504gd-dm017.
Egy évig szinte semmi probléma nem volt a laptopnak és kb 2 hónapja azt csinálja hogyha el indítok egy játékot akkor tök jól fut aztán el telik egy kis idő és el kezd darabolni. Ilyenkor kb 15 fps em van. Például az Arkham Knightnál és a Cod Modern Warfare open bétánál is ezt csinálta.
Újra raktam a drivereket frissítettem a Windowst. Fel raktam a Windowsban is a driver frissítést a gpu-hoz a hibakeresővel. Ez egy ideig megoldani látszott a problémát, nyertem egy kis teljesítményt de utána megint el kezdett laggolni. Még a Windowst is clean installal raktam újra.Viszont a gép 90 fokos kb játék alatt, grafikai beállítástól függetlenül. Én a hűtésre tippelnék.
Ha esetleg az a baja, hogy kevés neki a gyári hűtő a játékhoz akkor tud valaki ajánlani olyat ami vissza fogja a hőmérsékletet? Én a Deepclean multi Core x6 és az x8 között vacilálok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple Watch
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Escape from Tarkov
- Spórolós topik
- Path of Exile 2
- iPhone topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 16.2" M4 Max 48GB DDR5 RAM 16 Core CPU 40Core GPU, 1TB SSD, Asztrofekete
- ZBook Firefly 14 G10 14" FHD+ IPS érintő i7-1355U RTX A500 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5431 27% 14" FHD IPS i7-1270P 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Laptop Alkatrészek
- Precision 7680 16" FHD+ IPS i5-13600HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- PS Plus előfizetések
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest