Új hozzászólás Aktív témák
-
Zols19
csendes tag
válasz
BénaNyurga #7091 üzenetére
Hát remélem, valamit alkossanak mert perelni fogok.
Köszönöm a segítséged miszter!
-
Zols19
csendes tag
válasz
BénaNyurga #7089 üzenetére
Én is azért raktam újra, hogy hátha javul, de semmi. Frissebb driverek meg nemigazán vannak, elvégre alig jött le a szalagról a gépes..Csajom Sony VAIO-ján meg az a procedúra, hogy bekapcsolod, megvárod a kékhalált (kb. 4-5 perc) mert addig nem hajlandó semmire, aztán restart és megy mint a meszes.
Ki érti ezt.. :S -
Zols19
csendes tag
válasz
BénaNyurga #7087 üzenetére
Köszönöm az eddigieket is!
USB-n max pendrive, azt is elvétve.
Driveres dolgoban pedig ötletem sincs..Gondolom akkor csak akkor jönne a kékhalál ha egy adott dolgot csinálok és ott összeakadnak a driverek. Mert nem hiszem hogy a torrent és a játék között lenne bármiféle kapcsolat, mégis mindkettőnél hiba van..Vagy csak én gondolom rosszul?
-
Zols19
csendes tag
válasz
BénaNyurga #7084 üzenetére
Jogos, igazad van. Csak próbáltam húzni, mert így másfél hónapig lennék gép nélkül..szóval januárig kihúzom valahogy, aztán gari lesz úgyfest.
Hűtéssel semmi gond, asztalon használom főleg, nem nagyon melegszik, sőt. Kitakarítva még nem volt, de nem is tartom fontosnak egy 5 hónapos gépnél, mivel aránylag tisztaságban élek, az előző laptopom is bírta 4 évet, pedig az sose volt fürdetveAkkor esélytelen hogy RAM vagy vinyóhiba legyen?
-
Zols19
csendes tag
válasz
BénaNyurga #7082 üzenetére
Gari még van, nyáron vettem csak, de ha most beviszem akkor január közepéig rá se néznek, ezért próbálok valamit kezdeni vele, hátha..A bluedeath teljesen random, van hogy 20 perc játék után, de van hogy éjszakára úgyhagyom a torrentet, és akkor. Létezik hogy egy új laptop egyből hibás GPU-val jön?
-
Zols19
csendes tag
Megvolt mindkettő, reggel kb másfél órát futott a MemTest, a HDS nem jelzett hibát, a MemTest végén pedig kiírta hogy "Pass complete, no errors, press Esc to exit."
Csináltam róla (gagyi telefonos) képet, ha gondolod azt linkelhetem, de a no errorst még énis megértem angolul
-
Zols19
csendes tag
Sziasztok!
Nyár folyamán vettem egy ASUS K73S típusú laptopot bőséges forintokér', jogtiszta Win7tel.
A problémám annyi lenne, hogy amióta megvettem, azóta nagyon ritkán jött kékhalál, majd restart után kiírta hogy nincs op.rencer a gépen. Újabb restart gyógyír volt mindenre, ment mint akit kergetnek.
Kb. két hete újratelepítettem (recovery-vel), azóta egymást követik az efféle gondok.
Valamit nem tudtok ezzel kapcsolatban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Makulátlan MacBook Air M1 99%-os Akkuval és 2+ Év iStyle Garanciával!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest