- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Valami új eszköz készülhet a Valve-nál
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amazon Kindle
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zols19
csendes tag
válasz
BénaNyurga #7091 üzenetére
Hát remélem, valamit alkossanak mert perelni fogok.
Köszönöm a segítséged miszter!
-
Zols19
csendes tag
válasz
BénaNyurga #7089 üzenetére
Én is azért raktam újra, hogy hátha javul, de semmi. Frissebb driverek meg nemigazán vannak, elvégre alig jött le a szalagról a gépes..Csajom Sony VAIO-ján meg az a procedúra, hogy bekapcsolod, megvárod a kékhalált (kb. 4-5 perc) mert addig nem hajlandó semmire, aztán restart és megy mint a meszes.
Ki érti ezt.. :S -
Zols19
csendes tag
válasz
BénaNyurga #7087 üzenetére
Köszönöm az eddigieket is!
USB-n max pendrive, azt is elvétve.
Driveres dolgoban pedig ötletem sincs..Gondolom akkor csak akkor jönne a kékhalál ha egy adott dolgot csinálok és ott összeakadnak a driverek. Mert nem hiszem hogy a torrent és a játék között lenne bármiféle kapcsolat, mégis mindkettőnél hiba van..Vagy csak én gondolom rosszul?
-
Zols19
csendes tag
válasz
BénaNyurga #7084 üzenetére
Jogos, igazad van. Csak próbáltam húzni, mert így másfél hónapig lennék gép nélkül..szóval januárig kihúzom valahogy, aztán gari lesz úgyfest.
Hűtéssel semmi gond, asztalon használom főleg, nem nagyon melegszik, sőt. Kitakarítva még nem volt, de nem is tartom fontosnak egy 5 hónapos gépnél, mivel aránylag tisztaságban élek, az előző laptopom is bírta 4 évet, pedig az sose volt fürdetveAkkor esélytelen hogy RAM vagy vinyóhiba legyen?
-
Zols19
csendes tag
válasz
BénaNyurga #7082 üzenetére
Gari még van, nyáron vettem csak, de ha most beviszem akkor január közepéig rá se néznek, ezért próbálok valamit kezdeni vele, hátha..A bluedeath teljesen random, van hogy 20 perc játék után, de van hogy éjszakára úgyhagyom a torrentet, és akkor. Létezik hogy egy új laptop egyből hibás GPU-val jön?
-
Zols19
csendes tag
Megvolt mindkettő, reggel kb másfél órát futott a MemTest, a HDS nem jelzett hibát, a MemTest végén pedig kiírta hogy "Pass complete, no errors, press Esc to exit."
Csináltam róla (gagyi telefonos) képet, ha gondolod azt linkelhetem, de a no errorst még énis megértem angolul
-
Zols19
csendes tag
Sziasztok!
Nyár folyamán vettem egy ASUS K73S típusú laptopot bőséges forintokér', jogtiszta Win7tel.
A problémám annyi lenne, hogy amióta megvettem, azóta nagyon ritkán jött kékhalál, majd restart után kiírta hogy nincs op.rencer a gépen. Újabb restart gyógyír volt mindenre, ment mint akit kergetnek.
Kb. két hete újratelepítettem (recovery-vel), azóta egymást követik az efféle gondok.
Valamit nem tudtok ezzel kapcsolatban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Proxmox VE
- Milyen routert?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Futás, futópályák
- iOS alkalmazások
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Valami új eszköz készülhet a Valve-nál
- További aktív témák...
- T14 Gen2 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 256GB magyar bill ujjlolv IR kam gar
- XPS 9500 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H GTX 1650Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Macbook Pro 2020 13" // M1 // Számla + Garancia //
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 32GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- ProBook 450 G6 15.6" FHD IPS i5-8265U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest