- Több mint 500 millió dollárt spórolt az AI a Microsoftnak
- Ismét 128 és 256 GB-os memóriaszetteket villantott a G.Skill
- Panorámás miditorony jött a Chieftec fémjelzésével
- Ráfordult a célegyenesre a SiPearl első szerverprocesszora
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
Új hozzászólás Aktív témák
-
oldspy79
csendes tag
-
oldspy79
csendes tag
Sziasztok! Egy ismerostol kaptam egy Dell Inspiron 5160-as laptopot, hogy hatha megtudom csinalni. Tobb mint 15 eve foglalkozom szamitastechnikaval, de ezidaig szinte csak asztali gepekkel foglalkoztam. Szoval nincs tapasztalatom laptopok teren. A gep hibaja a tul sotet kepernyo volt. Vettem hozza egy invertert, majd csere utan az elso inditasnal latszolag meg is javult gep. Neha erosen bevillodzott a kijelzo. Par perces hasznalat utan kikapcsoltam. Par nappal kesobb mikor ujra elinditottam a gepet, ujra sotet kepernyo fogadott. Azota tobbszor is szetszedttem es osszeraktam, hogy hatha csak valamelyik szalagkabel kontakt hibaja okozza az egeszet, de sajnos sikertelenul. A kerdesem, hogy szerintetek mi teheti tonkre ujra egy par perces hasznalat utan az invertert? Nem lenne draga venni bele egy uj invertert (ebay £ 7 - kb 2100 forint), de felek az ujabb inverter sem birna sokaig. Valakinek valami tipp?
Új hozzászólás Aktív témák
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Milyen processzort vegyek?
- Xiaomi Scooter 5 Pro - emelkedőkre, városba, megfelelve a szabályoknak
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- Lenovo Thinkpad x13 i7-10610U 32GB RAM 512SSD Érintőkijelző
- újszerű MacBook Air M1 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év garancia ajándék
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD 16GB space gray asztroszürke Apple magyar 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest