- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Smart TV vagy TV okosító? Mi éri meg jobban ma?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mini-ITX
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Egérpad topik
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiralytigris
csendes tag
Miután hazajöttem este kipróbáltam úgy, hogy kivettem az akksit és tápkábellel indítottam. Először elindult majd egyből újra indult. Betöltött a windows. Majd egy 15 perc múlva leállt. Miután újraindítottam, ment egy órát. Rendesen működött. Gyorsan lementettem az adatokat róla. Neteztem egy kicsit majd kikapcsoltam.
A garancia kicsit necces lesz mivel kint élek Angliában, a gépet pedig Magyarországon vettem és mit ad isten otthon vannak a papírjai. Szóval mire legközelebb hazamegyek csak akkor tudom intézni.Egyébként ha az a problémája amit írtál, az kb mennyibe kerülne javítva?
-
kiralytigris
csendes tag
Sziasztok. A gépem acer e5-571g
2 és fél hete raktam újra a windows 8.1-et
A legelső hiba ami előjött az hogy amikor leállítottam nem kapcsolt ki teljesen. A power led világit és hali zajt is hallani a gép felöl. Csak akkor kapcsolt ki teljesen ha a pűwergomgot hosszan nyomvatartottam. Ma játék közben egyszer csak fogta magát és kikapcsolt. Hallani lehetett egy hangot a merevlemez felöl. Azóta semmire nem reagál. Nem tudom elindítani, bekapcsolni. Mi lehet a baja?
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Destiny 2 - Alig egy nap múlva részletesebben is bemutatkozik a Renegades
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Smart TV vagy TV okosító? Mi éri meg jobban ma?
- További aktív témák...
- Esztétika hibás, sérült!!! HP 450 G6 i5-8265u / 12gb ddr4 / 250gb m.2 ssd / jó akku / töltő
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- Asus ROG Strix G15 Ryzen 7, 32GB RAM, GTX 1650, 144Hz
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- ASUS ROG Strix G15
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook Pro 2020 13" // M1 // Számla + Garancia //
- Nintendo Switch Joy-Con pair kontrollerek
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest