- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bluetooth hangszórók
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csokiii
aktív tag
válasz
netzoli
üzenetére
nem szeretném szétkapni, de ha muszály akkor igen, külső billentyúzettel müködik a w, amúgy mi lehet a baja mert gondolom vagy a billentyúzet fizikailg rossz az érintezése a gobnál vagy az alapon valami vezérlési probléma (de lehet hülyeséget mondok
)csak hogy mire készüljek így tippre... -
Csokiii
aktív tag
Sziasztok
Van egy Sony VGN-CR220E gépem és kb egy 2-3 napja néha gondol egyet és folyamatosan dupla v-ket ír a gép de ha én akarok dupla v-t írni akkkor semmi(ezt is nagy nehezen tudtam megírni
) és néhapedig fel le ugrál görgető sáv.Először virusra gondoltam de semmi,vissza állítottam a rendszer 1 héttel hátha... de ez sem segített,aztán újra huztam az egész vvin7-et,gondoltam ha nem hardveres akkor ez megoldjó a gondot,de ez sem, kicsit ritkábban csinálja de csinálja....A gombot megnéztem leszedtemm semmi okés... Valakinek valami ötlet hogy mi lehet vagy mit csináljak vele?
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- Hill Climb Racing 2 bemutató (Android, iOS)
- YouTube
- Miért gyűlnek hirtelen az iPhone 20 pletykái?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Macbook Pro 14"- 16" - M5/M4Pro/M4 Max - Rendelhető!
- Thinkpad E14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 7530U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 4GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

)csak hogy mire készüljek így tippre...
) és néhapedig fel le ugrál görgető sáv.Először virusra gondoltam de semmi,vissza állítottam a rendszer 1 héttel hátha... de ez sem segített,aztán újra huztam az egész vvin7-et,gondoltam ha nem hardveres akkor ez megoldjó a gondot,de ez sem, kicsit ritkábban csinálja de csinálja....A gombot megnéztem leszedtemm semmi okés... Valakinek valami ötlet hogy mi lehet vagy mit csináljak vele?
Pyttawrx