Új hozzászólás Aktív témák
-
bocsika
aktív tag
-
bocsika
aktív tag
WD40 nem jött be. IMAX B6 klon ventije morgott gyárilag abba próbáltam ki vele, de pár perc alatt kidolgozta. Hagytam a fenébe. Másik szobában töltök vele inkább.
(igazából sokban benne sincs.
)
Igazából ennyi van benne de nem is sz.rakodok vele mert olcsóbb készen.
Ez jobb. Igazából lehet hogy csak egy cella a rossz.
Mindegy úgy is szétszedem majd.Ha megjön az új
-
bocsika
aktív tag
Köszi.
Venti. Ha már morog, vibrál akkor semmi sem segít. Akkor már valami kikopott vagy gyárilag rossz volt. Én speciális kenőanyagokat próbáltam (Szánkenő anyagoktól a mérőszezámok olajazásáig). Kis időre segítenek ,de inkább olyan mint halottnak a csók. :SAz akkunál kezd az után gyártott kedvezőbb lenni mert ott 17$ ért megkapom az egészet. 22$ lenne a Samsung akkupack amit be is kellene szerelni. Biztos tovább bírja, de necces beépíteni.
Ilyen jellegű védelemről nem hallottam mint a tonereknél van. Inkább az jelenti a gondot ha már valamelyik paraméter (azért mégis 5 év telt el) változott (gyártás, technológia) és nem smakkol majd valami. Ha erősebb nem biztos hogy feltölti, ha meg gyengébb túltöltheti. Ilyen cellák vannak itthon, mert a cree-s elemlámpák is ezzel üzemelnek. -
bocsika
aktív tag
válasz
Impressa #9401 üzenetére
Ez a baj hogy árban ugyanott lennék.
A venti kenés dolog eddig soha nem jött be pedig igen drága szerszámkenő anyagokat is kipróbáltam.
A kínai ADDA tetszene mert mégis új, de nem tudom mennyire passzol és rendes ADDA e?Az akkunál az a baj hogy az utánagyártottak 4400 as aksik, a Samsung cellákkal meg nagyobb lenne a kapacitása.
Csinált valaki ilyen akkufelújítást? Mikre kell odafigyelni. Van egy csomó youtube videó de az nem az igazi -
bocsika
aktív tag
Valaki tud hozzászólni ehhez ?
Reagálást előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Strix G614JZ Intel Core i9 13980HX/RTX 4080/32GB RAM/4TB SSD eladó remek áron
- MSI KATANA 17" Notebook! i7-13630H / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1 Tb SSD / 20 hónap GARANCIA
- Peak Design - Everyday hátizsák 15L Zip v2 - éjkék
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest