- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Forrmell.enn
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Milyen joysticket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolesz010
senior tag
Semmit nem enged BIOS-ból lelőni, de igazából alig van benne valami. Optikai meghajtó, integrált vga, integrált hang, integrált hálókártya, integrált modem, 3 USB (de semmi nincs rájuk dugva).
Egy normál Chrome, Explorer telepítés sem piszkál semmi olyan hardvert, ami lekapcsolható lenne. A táp rendben van, gyilkolhatom a gépet, ezért nyírtam max. fényerőn, max prociterheléssel, hátha tápellátás vágja le, de nem.
Összesen már majdnem egy napot szívtam fele, legszívesebben kivágnám az ablakon.Szerk.: "Írtad, hogy direkt terhelve nem kapcsol ki, ezért is gondolom, hogy hűtőtisztítással, pasztázással már próbálkoztál. Nekem egy asztali gép csinált ilyet pasztázás előtt. A Burn in test/Prime 95 fokozatos terhelésére nem lőtte le magát, de egy hirtelen defragglerre azonnal offolt."
Nem tisztítottam, pasztáztam, a hűtő meglepően tiszta, szabadon áramlik ki a levegő, a hőmérsékletek teljesen rendben vannak alapon és hosszan terhelve is. -
zsolesz010
senior tag
Tiszteletem,
Adott egy Compaq nx9010 notebook (DN775A), 2.4-es Celeron procival, 256MB SD rammal, Radeon IGP-345M VGA-val, 30GB-os ATA Toshiba vinyóval, legfrissebb BIOS-szal.
A tünetek: XP nem volt hajlandó települni, csak úgy, ha a telepítő lemez tartalmát felmásoltam a vinyóra, és onnan indítottam a telepítést az i386 mappából. Egyéb esetben a gép a végfelhasználói szerződés képernyő előtt egyszerűen kikapcsolt. Mindig majdnem ugyanott. XP felerőszakolva, de bizonyos programok, műveletek indításánál a gép fogja magát, és mintha elvennék az áramot, kikapcsol. Amivel pl. azonnal elő tudom idézni: Google Chrome offline és online telepítője, Explorer 8 offline és Windows Update-es telepítője, némely Compaq gyári driver önkicsomagolós telepítője (ha másik gépen csomagolom ki, és úgy telepítem utólag, nincs kikapcsolás), 56k-s modem előre kicsomagolt Compaq gyári driver Eszközkezelőből frissítve (Windows Update-ről simán felment).
Vinyó másik gépben tesztelve, ram tesztelve, BIOS beállítások rendben. Akku döglött, de anélkül is megnéztem, nem az zavar be. Full fényerőn, procit teljesen leterhelve semmi baja, tápellátással semmi gond. Hőmérsékletek rendben. Aida64, Total Commander, Windows Update frissítések (Explorer 8 nélkül) gond nélkül felmentek, működnek, a gép megy akár órákig is, de ha olyan program, művelet indulna, ami neki nem tetszik, egyszerűen kikapcsol.
Nem találkoztam még ilyennel, akinek van bármi ötlete, legyen szíves ossza meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- DOOM - The Dark Ages
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motoros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Viccrovat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Makulátlan MacBook Air M1 99%-os Akkuval és 2+ Év iStyle Garanciával!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest