- Kiderült, hogy melyik AI-cégeket venné meg az Apple
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Indulhat a hardverparti!
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- Valami baja van a tápomnak
- Azonnali fotós kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
adika4444 #14329 üzenetére
Hőmérsékletet hogyan? BIOS-ban nincs semmi ilyesmi (sőt, olyan egyszerű a BIOS-a ha ennél kevesebb lenne benne már BIOS sem lenne) de akkor is monitorozható mondjuk AIDA64-gyel?
A hűtése egyébként biztosan megy, és hát semmihez nem volt hozzányúlva pusztán a HDD lett cserélve (ráadásul az is vadi új) ezért nem értem. Persze, megnézhetem a régi vinyóval is.
-
Kempeti
tag
válasz
adika4444 #13071 üzenetére
ram nélkül képet nem ad, hdd nélkül meg kiírja, hogy nemtud bootolni. Azt elfelejtettem leírni, hogy ha bios-ba belépek, akkor megfagy, és nemlehet semmit csinálni benn.
Volt már olyanra példa, hogy ugyan így csak a kurzor villogott, mondom jolvan, hagy villogjon. És 1-2 óra után betöltött. Igaz nemsokáig, mert kis netzés után kifagyott, és előről minden. -
ZTE_luky
aktív tag
válasz
adika4444 #13053 üzenetére
értem, hát annyira nagy hogy jobbra balra ráncigálva lehet csak kiszedni és érzem hogy a portot is rángatom vele.. hát atáskámban oldalt lenne..
és e az újraindulás akkor mitől is van? rossz az akksim? akkor most írjak fix-direktnek? mert októberben is írtam nekik ms miatt és még mindig nem válaszoltak. Nem lehet ezt a problémát valahogy orvosolni?
-
ZTE_luky
aktív tag
válasz
adika4444 #13047 üzenetére
Igen az adapter alapból nagyobb, tehát ezért is szorul, de nem csak azért szorul benne mert minden pendrive, billentyűzet usb-je minden szorul, de a nano a legszorosabb ugy meg az kicsi is szóval elég tréé.. nem tudom hogy csiszolni megmerjem e nagyon finom papírral nem-e megy tönkre amiatt.. mert a táskában sztem nem előnyös bennhagyni a portba, és akkor nehézkes a ki-be vétel..
de, leggyakrabban aksiról szokott ilyeneket csinálni, hálózatról nemtudom csinált-e ilyet.. igen tudom nem állítottam be ilyet, pontosabban 20%-ra van állítva és ilyen 70,80nál is szokta ezt csinálni..
nem, akkut soha nem vettem még ki belőle... hogy függ ez össze ezzel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Indulhat a hardverparti!
- Gaming notebook topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Razer Blade 15 Advanced (2019) Rtx 2080 OLED Touch 4K - újszerű
- szinte új 14 hüvelykes MacBook Pro M4 512GB SSD space black asztrofekete Apple 3 év garancia
- Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 32GB - 1TB - RTX 4060 -3+ év garancia
- Lenovo Ideapad Gamig 3 RTX 3050 Ti Ryzen 5 165 Hz kijelző!
- Eladó ASUS TUF 15.6" / AMD RYZEN 5 7535HS / RTX2050 4GB / 32G / 512GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest