- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ABIT AB-PR5 R2 segítség kérés
- Milyen egeret válasszak?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoyaaa
csendes tag
Sziasztok!
Kérdésemet máshol is feltettem, de hátha itt gyorsabban kapok választ
kb. 1.5 éves Albacomp Mobile Traveller gépem van, kb. egy hete fordult elő először, h az egész képernyő elment, semmire sem reagált...újraindítottam, 6 darabban jelent meg hasonlóképp az előttem szólókhoz a kép, de a windows elindult, bejött minden, csak épp minden olyan kicsi - és olyan minőségű - volt (a 6x kicsinyítés miatt
), h nem lehetett használni...de újraindítottam, megint minden ment...azóta ha sokáig megy (bár igazából nem tudom mitől függ, volt, h órákig ment, és semmi baja nem lett) rózsaszín lesz, lefagy, újraindítás után 6 darabban lesz megint minden...stb...
betettem az albacomp rendszerhelyreállító dvd-t, és általában helyreállt az egész kb. a köv. 1-2 indításig...aztán megint 6 db, megint dvd, helyreállt, stb.... ezért gondoltam, h talán szoftverhiba...de jelenleg kb. a 8. újraindításra jön be egybe a kép (dvd-vel avgy anélkül), szóval...
a kérdésem tehát az lenne, h ez biztosan nem szoftverhiba? :S (ismerőseim nagy része ezt mondja, és h telepítsem újra az op. rendszert....) Szervíz a megoldás és az alaplapcsere? :S
Lehet, h nagyon triviális a megoldás, de sajnos - mint azt gondolom, a hozzászólásomból is kiderült- "kissé" analfabéta vagyok ilyen téren...
köszi előre a segítséget!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gitáros topic
- Tőzsde és gazdaság
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Videó stream letöltése
- Milyen TV-t vegyek?
- E-roller topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT HUN
- Dell Latitude 5400, 14," FULL HD IPS Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás szá
- Macbook Pro 16" M4 Pro 14/20 mag - 24 GB, 1TB vagy 512GB, 100% - Apple garancia, magyar (45)
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (79)
- Katana GF76 11UG 17.3" FHD IPS i7-11800H RTX 3070 32GB 512GB NVMe gar
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged