Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dell XPS
veterán
válasz
Packersbay
üzenetére
Áhh...az felejtős, hacsak nem nyertél a lottón. KillHates megoldja Neked (mint sok másnak is tette), írjál Neki egy privit és beszéld meg Vele, 10K-ból megvan.
-
Dell XPS
veterán
válasz
Packersbay
üzenetére
Szia,
sajnos igen. Hányszor villan fel, milyen ütemben a caps lock?
-
Dell XPS
veterán
válasz
Packersbay
üzenetére
Akkumulátort is vedd ki még légy szíves, majd nézd meg HDD, ODD, nélkül is, majd vissza és úgyis, szóval ki/be... Amikor egy memória modul sincs benne, nem sípol?
-
Dell XPS
veterán
válasz
Packersbay
üzenetére
-
Dell XPS
veterán
válasz
Packersbay
üzenetére
Szia,
mivel nem jeleztél még vissza a "mellék jelenségekkel" kapcsolatban, még valamit ajánlanék Neked, remélve hogy nem az alaplappal lesz a probléma. Amennyiben minden normálisan működik és "csak" fekete kijelzőt tapasztalsz (és az inverter is kiszűrve: rávilágítás), akkor lehet memória modul hiba. Itt fontos, hogy mennyi modul van a gépedben, amennyiben kettő, akkor felváltva kellene kipróbálni és még slot-onként is, hiszen lehet érintkezési gondja is, ill. lehet hibás a slot is az alaplapon. Szóval egy tisztítást mindenképpen megér a modul és slot is.
-
Dell XPS
veterán
válasz
Packersbay
üzenetére
Nincs semmi gond ezzel, csak megkérdeztem. Viszont tudnál még segíteni nekem, ha megválaszolnád a többi kérdést is, és még eggyel megtoldanám: rávilágítva a kijelzőre, akkor sem látni haloványan valamit?
-
Dell XPS
veterán
válasz
Packersbay
üzenetére
Szia,
Nem tudom Nekem címezted-e a kérdést, de megpróbálok válaszolni rá..
Egyébként semmi "mellék jelenséget" nem tapasztalsz, csak annyi, hogy nincs megjelenítés a kijelzőn? Szoktad monitorozni hőmérsékleti tartományokat, azaz melegedett a gép továbbra is a "karbantartás" után? Milyen hőelvezetőt használtál a processzornál, ill. a GPU-nál?
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- Akciókamerák
- Kedvenc zene a mai napra
- Le Mans Ultimate
- Bluetooth hangszórók
- Akciófigyelő: Ajándék is jár a cserélhető akkus Xever 7 és 7 Pro-hoz
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T480s - i5-8350U
- Lenovo ThinkPad T480s - i5-8350U
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Újszerű ASUS Zenbook 13 i7 11.gen /16GB RAM/1TB SSD/300 nit
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- Byski Áramláskijelző.
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Pyttawrx