Új hozzászólás Aktív témák
-
Dell XPS
veterán
válasz
Packersbay
üzenetére
Áhh...az felejtős, hacsak nem nyertél a lottón. KillHates megoldja Neked (mint sok másnak is tette), írjál Neki egy privit és beszéld meg Vele, 10K-ból megvan.
-
Dell XPS
veterán
válasz
Packersbay
üzenetére
Szia,
sajnos igen. Hányszor villan fel, milyen ütemben a caps lock?
-
Dell XPS
veterán
válasz
Packersbay
üzenetére
Akkumulátort is vedd ki még légy szíves, majd nézd meg HDD, ODD, nélkül is, majd vissza és úgyis, szóval ki/be... Amikor egy memória modul sincs benne, nem sípol?
-
Dell XPS
veterán
válasz
Packersbay
üzenetére
-
Dell XPS
veterán
válasz
Packersbay
üzenetére
Szia,
mivel nem jeleztél még vissza a "mellék jelenségekkel" kapcsolatban, még valamit ajánlanék Neked, remélve hogy nem az alaplappal lesz a probléma. Amennyiben minden normálisan működik és "csak" fekete kijelzőt tapasztalsz (és az inverter is kiszűrve: rávilágítás), akkor lehet memória modul hiba. Itt fontos, hogy mennyi modul van a gépedben, amennyiben kettő, akkor felváltva kellene kipróbálni és még slot-onként is, hiszen lehet érintkezési gondja is, ill. lehet hibás a slot is az alaplapon. Szóval egy tisztítást mindenképpen megér a modul és slot is.
-
Dell XPS
veterán
válasz
Packersbay
üzenetére
Nincs semmi gond ezzel, csak megkérdeztem. Viszont tudnál még segíteni nekem, ha megválaszolnád a többi kérdést is, és még eggyel megtoldanám: rávilágítva a kijelzőre, akkor sem látni haloványan valamit?
-
Dell XPS
veterán
válasz
Packersbay
üzenetére
Szia,
Nem tudom Nekem címezted-e a kérdést, de megpróbálok válaszolni rá..
Egyébként semmi "mellék jelenséget" nem tapasztalsz, csak annyi, hogy nincs megjelenítés a kijelzőn? Szoktad monitorozni hőmérsékleti tartományokat, azaz melegedett a gép továbbra is a "karbantartás" után? Milyen hőelvezetőt használtál a processzornál, ill. a GPU-nál?
Új hozzászólás Aktív témák
- RITKA ASUS ROG Strix G15 Electro Punk gamer laptop, i7-10750H, GTX 1660 Ti, szép állapotban,dobozzal
- Lenovo ThinkPad P15s i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / NVIDIA T500 / FHD IPS / Garancia!
- HP EliteBook x360 830 G8 i7 / 32GB RAM / 512GB SSD / Érintőkijelző / 2in1 Prémium üzleti laptop!
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027-ig!
- Alienware m15 R5 gamer laptop, Ryzen 9 5900HX, RTX 3070, karcmentes, 360Hz!
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" i5-1035G7 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx