- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dell XPS
veterán
válasz
Packersbay #8246 üzenetére
Áhh...az felejtős, hacsak nem nyertél a lottón. KillHates megoldja Neked (mint sok másnak is tette), írjál Neki egy privit és beszéld meg Vele, 10K-ból megvan.
-
Dell XPS
veterán
válasz
Packersbay #8244 üzenetére
Szia,
sajnos igen. Hányszor villan fel, milyen ütemben a caps lock?
-
Dell XPS
veterán
válasz
Packersbay #8135 üzenetére
Akkumulátort is vedd ki még légy szíves, majd nézd meg HDD, ODD, nélkül is, majd vissza és úgyis, szóval ki/be... Amikor egy memória modul sincs benne, nem sípol?
-
Dell XPS
veterán
válasz
Packersbay #8131 üzenetére
-
Dell XPS
veterán
válasz
Packersbay #8083 üzenetére
Szia,
mivel nem jeleztél még vissza a "mellék jelenségekkel" kapcsolatban, még valamit ajánlanék Neked, remélve hogy nem az alaplappal lesz a probléma. Amennyiben minden normálisan működik és "csak" fekete kijelzőt tapasztalsz (és az inverter is kiszűrve: rávilágítás), akkor lehet memória modul hiba. Itt fontos, hogy mennyi modul van a gépedben, amennyiben kettő, akkor felváltva kellene kipróbálni és még slot-onként is, hiszen lehet érintkezési gondja is, ill. lehet hibás a slot is az alaplapon. Szóval egy tisztítást mindenképpen megér a modul és slot is.
-
Dell XPS
veterán
válasz
Packersbay #8083 üzenetére
Nincs semmi gond ezzel, csak megkérdeztem. Viszont tudnál még segíteni nekem, ha megválaszolnád a többi kérdést is, és még eggyel megtoldanám: rávilágítva a kijelzőre, akkor sem látni haloványan valamit?
-
Dell XPS
veterán
válasz
Packersbay #8081 üzenetére
Szia,
Nem tudom Nekem címezted-e a kérdést, de megpróbálok válaszolni rá..
Egyébként semmi "mellék jelenséget" nem tapasztalsz, csak annyi, hogy nincs megjelenítés a kijelzőn? Szoktad monitorozni hőmérsékleti tartományokat, azaz melegedett a gép továbbra is a "karbantartás" után? Milyen hőelvezetőt használtál a processzornál, ill. a GPU-nál?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Október elején jön a Bye Sweet Carole
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- E-roller topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Microsoft Excel topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Új Lenovo ideapad Slim 5i Multimédiás Laptop -35% 16" Brutál i5-1245U 10Mag 16/1TB IPS FHD+
- Asus Zenbook Pro 15 i7 7700HQ/1050ti 4GB/16GB RAM/100% sRGB
- Használatra kész Lenovo IdeaPad 15IKB i3-8130u,4GB DDR4,FullHD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3243
- 16 GB-os Sapphire Pulse Radeon RX 7900 GRE - garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest