Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- Bluetooth hangszórók
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
rroolleerr
üzenetére
Ez a kép azt jelenti szerintem, hogy a HDD-t felismeri, de már kezelni nem tudja. Lehet, hogy csak logikai hiba van, ezért kellene teljesen letörölni róla minden partíciót. A win7-tel egyszer nekem is volt ilyen problémám, és a partíció eltávolítása oldotta meg. A win7, ahogy korábban is leírtam, egy külön 100MB partíciót használ bootoláshoz, ha ezzel valami gond van, nem tud bootolni.
Még azt nézd meg, hogy belépsz a biosba és átállítod a bootolást, hogy csak CD-ről bootoljon, és tegyél be egy XP install lemezt, felbootol-e.
-
válasz
rroolleerr
üzenetére
Apropó, talán egyszerűbb lenne egy MÁSIK HDD-vel kipróbálni.
-
hoember 2
aktív tag
válasz
rroolleerr
üzenetére
nincs olyan noti ami úgy van megoldva hogy ahoz hogy kivedd belőle a hdd-t szét kéne szedni az egészet.
160 gigas Sata vinyó van a gépedben, simán rakhatod normál gépbe mivel ugyanakkora a csatik mérete
-
rroolleerr
csendes tag
válasz
rroolleerr
üzenetére
-
rroolleerr
csendes tag
válasz
rroolleerr
üzenetére
Ja és mikor elindul a gép f2-t ütve bejön egy ablak. Ott kiírja h a dvd-tt és a winyot felismeri
-
rroolleerr
csendes tag
válasz
rroolleerr
üzenetére
Elkezdtem szétszedni a notit. Két fedelet sikeresen levettem (winyo és memória részen). Viszont, ahogy néztem ez nem elég, a teljes burkolatot le kéne szedni, h odaférjek a meghajtóhoz. Valahol van még 2-3 csavar amit nem találok. Próbáltam széthúzni, de látszik, hogy a jobb oldalán (hdmi csatlakozó körül) ill a bal oldalán a dvdnél még fogja csavar.
-
válasz
rroolleerr
üzenetére
próbáld meg kivenni a notiból az ODD-t, de ez csak egy ötlet (régebben ha ODD hiba volt, ez általában bevált)
Egyébként milyen asztali géped van, hogy csak egy sata vagy ide csatija van? Ez érdekes...
-
hoember 2
aktív tag
válasz
rroolleerr
üzenetére
vinyó ki nagy gépbe be és meglesni mi is van vele
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű ASUS Zenbook 13 i7 11.gen /16GB RAM/1TB SSD/300 nit
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Dell Latitude 5430 - i5-1245U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku számla, garancia
- Lenovo Thinkpad T440
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Pyttawrx