- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen scannert vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Bence717
üzenetére
A kolegám laptopja hasonlót produkált,csak égett szag és külső hdf nélkül. Lecsukta a laptopot, elötte ment rendesen, felnyitotta kb.1óra múlva, csak bekapcsolt, de azon kívül semmit sem csinált. Szétkaptam neki, az egyik proci táp mosfetje adta meg magát(megszakadt). Kicseréltem, azóta megy, még nem állt meg. Megnéztem a specifikációt,100%os teljesítmény terhelés mellett működött, a cpu 1V magfeszültségen ment 45A-rel ami 45W-os fogyasztás, a proci specifikációja szerint, az eredeti mosfet pont 45A-es volt...
beletettem egy ugyan akkora és ugyan olyan csatornás mosfetet, csak az 300A-t képes átengedni
lehet neked az usb táp döglődik. Ha bedugsz pl. egy pendrive-ot vagy vezetékes billentyűt akkor is kikapcsol?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion Pro 7 16IAX10 Intel Core Ultra 9 275HX/RTX 5070 Ti/64GB RAM/1TB SSD eladó BONTATLAN!!!
- Lenovo Legion 9 18IAX10 Intel Core Ultra 9 275HX/RTX 5080/64GB RAM/2TB SSD eladó BONTATLAN!!!!!!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 445 G9 - Ryzen 5 5625U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Egyedi ékszerdobozka
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Vivo V50 12/512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

beletettem egy ugyan akkora és ugyan olyan csatornás mosfetet, csak az 300A-t képes átengedni
lehet neked az usb táp döglődik. Ha bedugsz pl. egy pendrive-ot vagy vezetékes billentyűt akkor is kikapcsol?
Pyttawrx