Új hozzászólás Aktív témák
-
Delpo91
csendes tag
válasz
TommyNagz #9885 üzenetére
Úgy ahogy van a Lenovo egy kalap szar. Kollégámnak is Lenovoja van, és idén nyáron neki is most van kint másodjára. Nekem Júniusban meghalt az alaplapja. Egyik este kikapcsoltam másnap már nem tudtam bekapcsolni. Holnap vagy Hétfőn jön a futár és viszi ki. Kíváncsian várom, hogy kicserélik-e.. Januárban lesz még csak két éves pedig. Karbantartom rendszeresen. Vigyázok is rá. Eddig Asus-om volt és egyikkel sem volt semmi probléma. Ismerős és családi környezetben is van több Asus és soha semmilyen probléma nem volt velük. Most már csak azt remélem, hogy még romlik az állapota a vinyónak és kicserélik. Nagyon remélem, hogy nem küldik vissza csere nélkül, mert akkor idegbajt kapnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux felhasználók OFF topikja
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest