Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Objektívek topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Krystal_s
üzenetére
Ahogy gondolod.

Ha nem sokat hurcolod a gépet, akkor ráér a zsanér meghúzása illetve a ventilátor tisztítása is.
Nyugodtan merem ajánlani magam 22 éve szerelek notebook-okat (vén trotty vagyok), ami nem is a fő profilom, mert pont a Toshibának is voltam fejlesztőmérnöke. Budapest egyik legnagyobb notebook szervizének voltam a tulajdonosa, aztán évekkel ezelőtt egy szerdai napon megpattant bennem valami és abbahagytam, azóta itthon szerelgetek notebook-okat azok közül is a problémásabbakat és a macerásabbakat vállalom. Több százezres szerszámparkkal dolgozom és bátran merem állítani, hogy az ország egyik legjobb szaktudásával. Persze néha egy-egy perverz dolog kifog rajtam -
BénaNyurga
aktív tag
-
Dell XPS
veterán
válasz
Krystal_s
üzenetére
Remélem, nem volt bántó a megjegyzésem, szerintem volt pozitív "kicsengése", remélem... Figyelemmel kísértem a ventilátor problémádat is, ezt közvetítettem Feléd. Kolléga majd részletesen megválaszolja a felmerülő aggodalmaidat. Itt az idő, hogy át kell nézni a gépet rendesen, akár úgyis hogy gép nélkül leszel!

Új hozzászólás Aktív témák
- LENOVO ThinkPad T460s,14",FHD,i5-6200U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- MacBook Pro M1 512 GB SSD, 16 GB RAM kitűnő állapotban
- LENOVO ThinkPad T460,14",FHD,i5-6200U,8GB DDR3,512GB SSD,WIN11
- LENOVO ThinkPad T470s,14",FHD,i7-7500U,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11
- MSI Stealth A16 AI+ A3XWHG-027 - Ryzen AI 9 HX 370 / RTX 5070 Ti / 32GB / OLED 240 HZ - Garanciás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A sok rosszat néha ellensúlyozni kell!

Pyttawrx