- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
válasz
Dell XPS
üzenetére
Ajánlhatsz, azt megköszönöm, mindig jól jön az olcsó szaki
De amúgy unokatesómnak van ismerőse, aki szintén megcsinálja olcsón, múltkor is ő csinálta ezeket az elektronikai dolgokat, forrasztást miegymást, amit szaküzletben nem biztos, hogy megcsináltak volna, inkább kifizettettek volna velem egy új alaplapot (persze azt azért nem vállaltam volna). De egyébként már régóta szemezgetek új géppel...úgy voltam vele a múltkori javítás óta, hogyha legközelebb feladja a harcot, újat veszek...max megcsináltatom, és megpróbálom eladni. 1 modul van benne amúgy, egy 2GB-os.
Egyébként a Samsung notikkal szemezek, ami nekem kell: matt kijelző, Intel/nvidia páros. Ezt néztem ki: SAMSUNG Series 3 NP300E5X-S02HU. Néha játszom is, persze notin nem erőművet igénylő játékkal, arra ott az asztali
Szóval nem kell egy fél milkás vas. Erről esetleg van véleményed, vagy másik noti ajánlásod esetleg? Mondjuk ez már lehet, hogy nem ennek a topicnak a tárgya...Ja, és köszi a segítséget
!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó macbook pro 16 M1 Max 10 CPU/32 GPU 64GB 1TB
- Nálam már kapható a jelenlegi leggyorsabb brutál notebook: Samsung Galaxy Book 5 Edge 5G!
- GAMER LAPTOP - ASUS Rog Zephyrus M16 / Intel i7 12700 / RTX 3060 6gb / 24gb DDR5 / 2TB ssd
- MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 240 GB SSD 8 ciklus az akkuban!
- HP Victus 16 Gamer Laptop - Intel 11400H, 16 GB RAM, RTX 3050 Ti, 512 GB NVME
- PlaySation 5 Slim // Bontatlan /// 27% Áfás
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

De amúgy unokatesómnak van ismerőse, aki szintén megcsinálja olcsón, múltkor is ő csinálta ezeket az elektronikai dolgokat, forrasztást miegymást, amit szaküzletben nem biztos, hogy megcsináltak volna, inkább kifizettettek volna velem egy új alaplapot (persze azt azért nem vállaltam volna). De egyébként már régóta szemezgetek új géppel...úgy voltam vele a múltkori javítás óta, hogyha legközelebb feladja a harcot, újat veszek...max megcsináltatom, és megpróbálom eladni. 1 modul van benne amúgy, egy 2GB-os.
!
Pyttawrx