- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Annyira nem rajong az Intel és az NVIDIA közös PC-s projektjéért az Acer
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- DUNE médialejátszók topicja
- Apple MacBook
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anakin007
aktív tag
Akkor mindössze csak egy bizti ment ki az alaplapon, szvsz nem kapja meg a nagytápot az inverter. Én is így jártam ibm T42-nél, amikor lusta voltam megvárni míg leáll az xp és még menet közben kezdtem lekapni a kijelző műa. keretet. Az utolsó pattintásnál elment a fény. másik inverter, másik kijelző, semmi.
Kész röhely, mert direkt emiatt van bizti az invertereken is és az nem ment kiKell egy multiméter. Kapd ki az alaplapot és tesztelgesd végig az összes smd biztit a kijelző csatija közelében, alul-fölül és meglesz. Valamikor sima smd 0ohm-ot raknak be e-célra, szal azokat is nézd meg.
U.i.: lehet, mákom volt, de mindig leltem rajzot mindenhez, acerekhez, ibm-hez, fujitsukhoz, egyedül egy toshibával vajúdtam majd 2 napot, de az egy alig 1 éves noti volt...
Ha nagyon nem megy és pesti vagy, hozd fel valamelyik nap és megszögeljük.
-
f27
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Xbox Series X|S
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Óra topik
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Gyúrósok ide!
- Honda topik
- További aktív témák...
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 Érintős Ultrabook Laptop -25% Snapdragon X Plus 10Mag 16/1TB SSD QHD+
- Csere-Beszámítás! DDR5 Gamer Notebook! Rog Strix G513RC / R7 6800HS / RTX 3050 / 16GB DDR5 / 512 SSD
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- HP ProBook 440 G7, 14" FHD IPS, I5-10210U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvasd
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- Gombászkönyvek egyben
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 16GB I 500SSD I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest