Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
jolti05
őstag
válasz
NEMO1968
üzenetére
Szervusz

Ha az enyém lenne a ketyere, erősen elgondolkodnék valamilyen alternatív megoldáson, és lehet hozzá is nyúlnék, de a srác nem egy vállalkozó szellemű egyéniség, nem hiszem, hogy benne van a barkácsban, már a laptop hátlapját is olyan óvatosan vette le, hogy én közben kicseréltem a videokártyám hűtőjét.
A hűtőpad segítene, de csak a hőmérsékletek zuhannának meg, attól még "darálna" a belső hűtő. Legalábbis ha jól sejtem, hogy attól még nem áll le
Gunar1: Én beajánlom az illetőnek a bontót, de le fogja szavazni.
Nem tudom mit akar kezdeni a laptoppal, de szerintem arra fog hajlani, hogy ki kellene tisztítani, majd megválni tőle.
Ezért is kérdeztem, hogy ezt hogyan. Nyilvánvaló, hogy ehhez az egész hűtőrendszer le kell szerelni, csak utána hogyan tovább? Mártogassa olajba a ventit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad T490, 14" FHD IPS kijelző, I7-8565U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gara
- Macbook Air 13" M1 A2337 2020 8GB Viseltes eszt. áll.
- Macbook Air 13" M1 A2337 2020 8GB Pixelhiba
- Macbook Air 13" M1 2020 (2021) A2337 16GB
- Acer Extensa 215-52 (2021) Megkímélt állapot, 1 TB HDD, dobozával!
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669, 100% Akksi
- DJI Osmo Pocket 3
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Pyttawrx