- Pendrive irás-olvasás sebesség
- OLED TV topic
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- OLED monitor topic
- Milyen videókártyát?
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Monitor hiba topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
nahunn
tag
én pedig javítottam egy olyan gépet, amibe folyadék került és az általad ajánlott szervizben javíthatatlannak titulálták, majd visszaadták az ügyfélnek
miután megjavítottam az alaplapot, kicsit gyanús lett, hogy miért vannak függőleges csíkok a kijelzőn, szétszerelés után kiderült, hogy a hp gépbe egy dell part numberes hibás kijelzőt raktak
mondjuk legalább a kijelző cserét kifizették az ügyfélnek szó nélkül... -
kreten67
senior tag
Az,hogy te ott dolgozol egy dolog,de nem dolgoztál ezidáig az ország összes szervizében és nem ismered az összes szakembert a szakmában. Egyébként még verseny sem volt hirdetve a legjobb címért,így nem értem ki ajándékozta a legjobb titulust a laptopszerviz-nek? Nincs olyan hogy legjobb szervíz,valszeg soha nem is lesz ilyen cím kiosztva.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- OLED TV topic
- LEGO klub
- Gumi és felni topik
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15AHP9 15 FHD notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest