- Az AMD-vel fejlesztené igazán használható szintre a kvantumszámítógépeket az IBM
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
- Összefog a YMTC és a CXMT a kínai HBM fejlődéséért?
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuvics13
csendes tag
válasz
Bluesummers #14684 üzenetére
Megnéztem és sajnos tényleg nem lehet ráhúzni a win7 ultimate-em.
A megnéztem az általad jelzett dolgot, de azt már korábban orvosoltam. Legacy-n van, felismeri a lemezt és az usb kulcsot is, majd a win fileok betöltésénél a következővel lepett meg a gép:
Kék háttér és a következő szöveg:
A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer. If this is the first time you've seen stop error screen, restart your computer. If this screen appears again, follow these steps:
The BIOS in this your system is not fully ACPI compliant. Please contact your system vendor for an updated BIOS.
és a technikai infó... ennyiViszont akkor megkérdem az előttem szólót, hogy Ő milyen forrásból szerzett teljes win10-et, mert nekem aktiválásért rinyál már napok óta és fene mód zavaró a munkám során.
Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen házat vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 735 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest