- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Epson nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zsolti1902 #18019 üzenetére
Jaaaa. Akkor ez egyértelmű! Pipa.
-
válasz
zsolti1902 #18016 üzenetére
Szia. Ilyenkor a töltés nem váltogatja magát? Azaz tölt-nemtölt.....?
-
válasz
pity-putty #18012 üzenetére
Szia.
Pasztázás (mx-4, vagy noctu nt-h2), plusz alapos takarítás, és meg van oldva.Hogy hova vidd azt nem tudom megmondani, mivel sok szerviz és mégtöbb"szerviz" van
-
válasz
st3v3np3t3r #18007 üzenetére
Szerintem beállítom a legacy-t és megy.
Azért köszi.
-
válasz
st3v3np3t3r #18005 üzenetére
Ok ez világos, de nincs más opcióm, és így minden funkció megy aminek kell, és amit szeretnék. Vagy van megoldás, amit tehetek?
-
válasz
st3v3np3t3r #17949 üzenetére
Nah megvan a megoldás az ébredésre a lenovo asztaligépnél.
Szóval UEFI-be nem megy, de LEGACY módban igen. Legalább megy, és már tudom mi a megoldáa. Azért mindenkinek köszönöm a segítséget. -
válasz
patakialex #17980 üzenetére
Nu akkor ez a baj: ha jól tudom ez a lap top LINK az m.2 az pcie, te meg m.2 sata csatis ssd-t vettél, így nem kezeli. Ha tudod cseréltesd ki.
-
válasz
patakialex #17961 üzenetére
Szia. Milyen az ssd, amit beletettél? Mármint azon kívül hogy m.2
-
válasz
st3v3np3t3r #17949 üzenetére
De ezzel én mit is érnék el? Kikapcsolni kikapcsol. Felébredni nem ébred.
de az acpi driver még szerintem törlöm/cserélem.
-
válasz
st3v3np3t3r #17947 üzenetére
Igen fura nekem is. Volt bios frissítés is. A perifériáról való nem ébredés még nem zavarna, de a bekapcs gomb már igen. És ebből a típusból mind ilyen. A win6-et meg fogom probalni.
-
Sziasztok!
Bár ez noti, de hátha tudtok segíteni vagy legalább irányt mutatni a megfelelő topicba.
Van egy, illetve több, M91p Desktop (ThinkCentre) - Type 4524 gép, amit beüzemeltem és mindegyiknek az a jelensége van, hogy ha elalszik (a hibernálás ki van kapcsolva, de bekapcsolt állapotban is próbáltam), akkor sem egérrel, sem billentyűzettel, sőt még a bekapcsológombra sem reagál. Már az energiabeállításokat állítgattam minden féle állapotra, de eddig nem jöttem rá ezen gépeknél, hogyan is működne ez. Az a fura, hogy egy régebbi gépnél simán működik az egeres felébresztés is akár, ha egy éjszak is úgy hagyják, ennél nem. Oprendszer Jogtiszta Win10 és friss. Driverek fent vannak mind. Tudom ehhez a géphez win8-1-ig van driver, de a régebbi gépnél még eddig sem, csak win7 pl.
Köszönöm előre is a segítséget -
-
válasz
Pisák István #17875 üzenetére
6000-ből simán megvan kb.
-
válasz
Pisák István #17873 üzenetére
Szia.
Használt gyári töltő 3-5ezer itt hv-n az miért nem jó? Én nem kókányolnék és nem kockáztatnék. -
válasz
ttmk.lac #17865 üzenetére
Értem:
akkor szedd ki az akksit meg a bios elemet majd egy csavarhúzóval a éritsd össze a bios elem tartóban a lábakat, ezzel vissza kell állnia alapra, hátha beindul. Nekem legutóbb egy hibás bios írás után ezzel sikerült helyre állítano egy lenovot, pedig gyártói oldalról szedtem le, és hibás volt valami benne, de így azóta is megy. -
válasz
st3v3np3t3r #17859 üzenetére
Még az is lehet igen, csak ugye elvileg annak nem kellett volna mos megnyomódni.
Bár megeshet.
-
Elég érdekes igen, mert valahonnan fújja.
Esetleg nem szorul a cooler? HA nincs rajta a hátulja úgy is jön a szag?
Nem lehet, hogy rászorul a hátulja, illetve rászorítja valahogy a coolert és nem tud lazán forogni? Valami hasonlóra gyanakszom akkor vagy..... Szeretem az ilyen hibákat
-
-
válasz
Vadasz1 #17768 üzenetére
Köszi, a terméklapon ez szerepel:
Memory
Standard Memory
2 GB
Maximum Memory
8 GB
Memory Technology
DDR3 SDRAM
Memory Standard
DDR3-1066/PC3-8500Szerk: A ddr3L amit vettél az tudja az 1,35 és 1,5V-is
Elvileg el kéne induljon vele, de csak egyedül nem a 2gb-al.
Bios mi van most rajta? -
válasz
Vadasz1 #17764 üzenetére
Ettől pontosabban kellene tudni, mert van belőle ddr3 vagy ddr3L is pl. Kérlek ha tudod írd meg a benne lévő és a beletett típusát is. Amúgy a 2x2gb gyorsabb lesz mint az 1x4, mert úgy dual channelbe kommunikál a ram és a cpu, így meg felére csökken a sávszél. Nah persze ha 6gb lett az más akkor maradt a dual.
-
-
válasz
königarjen #17741 üzenetére
Szia. Nincs neki alul kis lyuk, ahol az akksit tudod "resetelni" vagy hogy mondjam, akkor kapd le a hátulkját és húzd le az akksit, majd töltőről indítsd el. Utána meg próbáld akksival is. Nem nehéz szétkapni, és gar vesztéssel sem jár (csak ne törd szét)
szétszedés
-
válasz
ajuhasz #17739 üzenetére
Annak elvileg noncs köze a bios-hoz. A win7 is rámegy, csak a biosba hozzá kell állítani, vagy UEFI win7 pendrive kellv(Rufus). Próbáld úgy, hogy amint bekapcsolod egyből nyomogasd a bios menü gombját, vagy ha előtte engedélyezted, akkor nyomogasd az F12 erre be kell jönni a boot menünek, és innen ven lehetőséged belépni a BIOS-ba is. Vagy ha van recovery gomb rajta azt nyomd meg és úgy is be tudsz lépni a bios menübe.
-
válasz
st3v3np3t3r #17714 üzenetére
-
válasz
st3v3np3t3r #17712 üzenetére
Kérdés meddig...
Nekem a legtóbbi rámelegítésem kb 1 évig bírta. Viszonylag jónak mondom azt az időt. az is egy Packard Bell volt.
-
válasz
csabyka666 #17696 üzenetére
Nu jól van, gratula
-
válasz
csabyka666 #17694 üzenetére
Előbb akkor lehet pasztát nézném meg.
[link] -
válasz
csabyka666 #17692 üzenetére
Szia. Igen ez lehet hőcső. Amúgy mivel pasztáztad?
-
válasz
st3v3np3t3r #17686 üzenetére
Ch341a rendeltem, link [link]
ami nekem van az willem 5.0 de ehhez ki kell forrasztani ahhoz nincs kedvem, az elsőhöz nem. Egyenlőre azt próbálnám meg. Hátha fog menni. Ha nem akkor kuka, vagy passz -
válasz
kaposznyak #17683 üzenetére
Szia! A jónak tűnik...
nem megnyugtató.
Szerintem pasztázd újra, mx-4, vagy jobb pasztával -
válasz
st3v3np3t3r #17681 üzenetére
Köszönöm, az már tuti, hogy bios hibás....
Már ott járok, ha megjön a bios íróm, akkor megcsinálom azzal, ha nem sikerül, akkor chip csere lesz.
Tudom, hogy belenyúltak a biosba, illetve elrontottákEzért szerettem volna egy megoldást, mint pl ami a HP-nál is segített, meg pár éve egy másik bios hibás lenovonál, de ezek itt még nem jöttek be.
Lehet még új modell.
-
válasz
NorbertoEco #17666 üzenetére
Szia. Gyártói oldalról szedd le a hotkey driver és a vgat, chipset sem árt. Amúgy mi a laptop típusa?
-
válasz
magyarmark #17656 üzenetére
Kedves vagy nem azért írtam, csak meglepődtem. Ezzel rontják el ezt a szakmát. Az lcd ér valamit igen, max a burkolat. Piaci ár alatt szktam ezeket megvenni. Szerintem hdd nélkül látatlanban 15 környéke amit kérhetsz max. Sajnos.
-
válasz
magyarmark #17653 üzenetére
Sajnos kevés a megbizható szerviz. 40 egy bioschip újraíràsa??? Anno 5-7 közt csináltam.
-
válasz
magyarmark #17648 üzenetére
Ha ma még nem csináltál ilyet, akkor hagyd, mert több kár okozol. Ez típushiba ezeknél, nem biztos, hogy érdemes javíttatni, mert elég drága is, mivel chip cserével járnál a legjobban. A venticsrére meg nem tudom hova vitted, de a 10 a megnézés?? Annyiért ventivel együtt cserélem, meg pasztázom is sok gépnél.
ott le akartak húzni, nyilván te is tudod.
szerintem jobban jársz ha gépet cserélsz, ezt meg eladod alkatrészként -
Ez lehet tápkör hiba, de még vga is. Látatlanban ennyit tudok mondani, Ezt be kell vizsgáltatni. Bár ha meg van avgy 10 éve már megszolgált.
Lehet nem éri meg rá költeni. Mé gannyit próbálnék meg, hogy lehuznék róla mindent (touch, odd, hdd... stb), csak az alaplap és bekapcsológombja legyen rajta, akksi nélkül, és nézd meg, hogy amikor kikapcsol, akkor a töltőn a töltésvilágító led változik-e.
-
válasz
csabyka666 #17615 üzenetére
ok. Pedig vga lesz az.
-
válasz
csabyka666 #17603 üzenetére
Igen látom, köszönöm. Első körbena, ahogy te is gondolod, a szalagkábelt megvárnám. Azt amúgy sikerült cserélni?
-
válasz
csabyka666 #17588 üzenetére
oké
-
válasz
csabyka666 #17586 üzenetére
A BIOS-ról küldesz képet, mikor a saját lcd-n van?
-
válasz
csabyka666 #17584 üzenetére
Az hogy külső monitoron van képed, attól még lehet vga hiba is. De pl bios-ba sem tud a saját kijelzőjén működni? a szalgkábelt még én is megpróbálnám azért
-
válasz
st3v3np3t3r #17565 üzenetére
Nem is értem, aki windowst szeretne használni, és új gépet vesz, miért nem win10pro rendszerrel veszi. Annyival nem drágább, hogy ne érje meg szerintem. Így aki nem ért hozzá, csak szív vele.
-
válasz
st3v3np3t3r #17563 üzenetére
-
válasz
st3v3np3t3r #17559 üzenetére
vacak egy OS.
LINK
-
válasz
NorbertoEco #17553 üzenetére
Ha jól értettem a gpu alatt maradt ami volt a thermal pad? Ha igen akkor azokat is cserélni kell. És sok múlik a pasztán, nagyon sok. Mx-4 minimum, vagy a noctu a nt-h2. Ezek jók.
-
válasz
NorbertoEco #17550 üzenetére
Szia! Milyen pasztát használsz?
-
válasz
st3v3np3t3r #17547 üzenetére
Ennek utánanézek, bár biosba nincs erre állítás, mivel automatikus. Akkor 1.31 előtti verziót próbáljak meg?
-
válasz
st3v3np3t3r #17544 üzenetére
Ez világos, meg úgymond köztudott is, csak ezzel a hdd-vel adták ki és ment is vele. Sőt a Hdd megy is, és a tesztek alapján is hibátlan
. Arra szeretnék rájönni, miért lett ez ami most van. Rendelek hdd kábelt hozzá és akkor előrébb leszek, legalább is remélem
Köszönöm neked is és mindenkiek a választ, aki válaszolt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen TV-t vegyek?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- HP Elitebook 850 G8 15,6' fullHD i7-1185G7 32/512GB + Notebook táska, Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook Pro 14 M2 MAX 4(!)TB SSD 32GB RAM HUN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest