- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
st3v3np3t3r #17947 üzenetére
Igen fura nekem is. Volt bios frissítés is. A perifériáról való nem ébredés még nem zavarna, de a bekapcs gomb már igen. És ebből a típusból mind ilyen. A win6-et meg fogom probalni.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
st3v3np3t3r #17926 üzenetére
Ez nekem sokat ér (eszmei és története van)
Van pár ilyen notim ami teljesen gyári állapotban van és semmi baja.
Ez is jó volt, de 1x csak megmakacsolta magát -
MaxxDamage
félisten
válasz
st3v3np3t3r #17924 üzenetére
Ennek csak ez a bekapcsolás hibája van, vga chip hiba amit a képeken látható, a "csere" 4/25 Contura baja, azt vettem "alkatrésznek"
(héten talán nálam is lesz)
Ez 25MHz/8MB RAM fekete-fehér laptop amit kár lenne veszni hagynom.
Win95 van rajta jelenleg (full original version floppys amit még én tettem fel) -
MaxxDamage
félisten
válasz
st3v3np3t3r #17922 üzenetére
Mindenképp meg akarom csinálni. Nem hiába szerzek egy másik ugyanilyen gépet (alkatrésznek jó) felépítés szempontjából nem bonyolult. Kapcsolási rajz kizárt, hogy találják hozzá (92-es laptop)
Max. a gyártót is meg lehet kérdezni, lehet van nekik archive valahol, de ha van is...tuti nem adják oda.
Battery (németből van, utángyártott) is 1hr+ amit bír/bírt még fél éve. -
válasz
st3v3np3t3r #17859 üzenetére
Még az is lehet igen, csak ugye elvileg annak nem kellett volna mos megnyomódni.
Bár megeshet.
-
Bence717
tag
válasz
st3v3np3t3r #17846 üzenetére
Nem tudom megmondani, mert be se tudom kapcsolni. Korábban volt olyan, hogy az egeret használtam abba az USB-be dugva és ha mozgott néha megszakadt, azt hittem a kábelèvel lehet a baj, de most másik gépnél nem csinálja. Ezekszerint az USB okozhatta a problémat, remélem javítható a dolog, köszi a segítséget.
-
Arcanus
aktív tag
válasz
st3v3np3t3r #17817 üzenetére
Köszi!
Ezeket láttam, de nem, nem próbáltam windows - tel (igazából évek óta nem használom a 7-es verziót)
De egy próbát megér, nem volt olcsó a laptop
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #17813 üzenetére
Ramok nélkül bekapcsol rendesen, nem csinálja a ki/be kapcsolást...
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #17812 üzenetére
elővettem az acert, 5kikapcsolás után indul el rendesen
-
Tim82
félisten
válasz
st3v3np3t3r #17810 üzenetére
Az Acerrel kapcsolatban nem én leszek az embered, én Thinkpad-ekben vagyok eléggé otthon.
Amúgy a mobil HD3450/HD3470 között minimális különbség van, gyakorlatilag egy GPU. Elviekben R400/R500-ba (illetve egyes modellekbe tették az előbbit), T400-ba (szintén ott is egyes modellekbe) az utóbbit.
-
Tim82
félisten
válasz
st3v3np3t3r #17808 üzenetére
Nem "erősségről" van szó. Játékra a Radeon a jobb, az Intel IGP-nek meg a támogatása jobb, ha videólejátszásról van szó.
-
Tim82
félisten
válasz
st3v3np3t3r #17806 üzenetére
Nem utolsó sorban az Intel IGP képes flash/DXVA/h.264 támogatására, a Radeon HD3470 meg nemigen. (Böngészőhöz h264ify addon-nal amúgy 1080p 30fps videókig bezárólag a YouTube is oké lesz az IGP-vel.)
Win 10 alatt szeparáltan (tehát BIOS-ban valamelyik videókártyára állítva) szerintem gond nélkül kellene mennie a T400-adnak, ha eltekintünk attól, hogy nem nagyon van rá gyártói drivertámogatás.
Linux alatt amúgy hasonlóan, sőt, az OS alatti videóvezérlőváltást leszámítva valószínűleg minden out-of-the-box menni fog.
-
Tim82
félisten
válasz
st3v3np3t3r #17804 üzenetére
Win 10-re kb. nincs jól működő driver a dual GPU-ra, a Lenovo-féle driverek Win 7 alatt működnek jól.
-
Jarod1
veterán
válasz
st3v3np3t3r #17800 üzenetére
Xar a fotó
-
Tim82
félisten
válasz
st3v3np3t3r #17800 üzenetére
Az első hibának annyi a megoldása, hogy egyforma kapacitású modulokat használj és nem fogsz ilyen képhibákat tapasztalni - vagy kapcsold ki a BIOS-ban a virtualizációra vonatkozó beállítást.
(Ismert, a T400-ban is meglévő Intel chipset-hez kapcsolódó bug-ba futottál bele, amikre ennyit lehet tenni.)
-
kacsento1
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #17725 üzenetére
Tudom, szinte esélytelen, de hátha.
-
Pistiboy88
aktív tag
válasz
st3v3np3t3r #17709 üzenetére
Nos, kimértem minden kondit, de elvileg mind jó. A GPU forrasztásai biztos jók, de beraktam és felmelegítettem 285 fokra, de a helyzet változatlan. Folyamatosan kikapcsolgat. Halvány lila gőzöm sincs, hogy miért. A alaplapon egy helyen volt valami ragacsos szutyok is, lehet annó belefolyt valami. No, mind1. Majd egyszer ha sok időm lesz, foglalkozok vele többet.
-
Kolosszus01
tag
válasz
st3v3np3t3r #17719 üzenetére
Ithon ez az egy van,
Igen legfrissebb bios van.
Igen másik laptopból lett kivéve a P340 amiben megy.Az E627 bekapcsol vele de nem kapcsol a monitor vele.
-
Kolosszus01
tag
válasz
st3v3np3t3r #17717 üzenetére
Szia.
Akkor ezzel a cpu-val mért nem megy?AMD Athlon II Dual-Core Mobile P340
Elindul,de a képernyő nem kapcsol be.
Most jelenleg TF-20 van benne.
Ezzel megy. -
válasz
st3v3np3t3r #17714 üzenetére
-
válasz
st3v3np3t3r #17712 üzenetére
Kérdés meddig...
Nekem a legtóbbi rámelegítésem kb 1 évig bírta. Viszonylag jónak mondom azt az időt. az is egy Packard Bell volt.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #17707 üzenetére
siker... a gép életre kelt...
-
Pistiboy88
aktív tag
válasz
st3v3np3t3r #17709 üzenetére
Holnap esti program akkor meg is lesz. Végignézem.
Elko nincs rajta, csak szilárd és tantál kondi.
Elég fura ennek a Sony-nak az alaplap felépitese. Számomra egy HP, vagy thinkpad alaplap jobban átgondoltnak tűnik... -
Rodzser Mór
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #17704 üzenetére
Az nem hangzik jól.
-
válasz
st3v3np3t3r #17686 üzenetére
Ch341a rendeltem, link [link]
ami nekem van az willem 5.0 de ehhez ki kell forrasztani ahhoz nincs kedvem, az elsőhöz nem. Egyenlőre azt próbálnám meg. Hátha fog menni. Ha nem akkor kuka, vagy passz -
válasz
st3v3np3t3r #17681 üzenetére
Köszönöm, az már tuti, hogy bios hibás....
Már ott járok, ha megjön a bios íróm, akkor megcsinálom azzal, ha nem sikerül, akkor chip csere lesz.
Tudom, hogy belenyúltak a biosba, illetve elrontottákEzért szerettem volna egy megoldást, mint pl ami a HP-nál is segített, meg pár éve egy másik bios hibás lenovonál, de ezek itt még nem jöttek be.
Lehet még új modell.
-
válasz
st3v3np3t3r #17663 üzenetére
Aha, akkor van esély! Próba szerencse, rámelegítek, már csak kíváncsiságból is.
-
válasz
st3v3np3t3r #17658 üzenetére
...illetve, akkor nem a forrasz melegedett el, hanem maga a chip döglött, szóval melegíteni is felesleges?
-
válasz
st3v3np3t3r #17658 üzenetére
Igen, sajnos nem csak ez az egy példány ilyen. ATI kártyáknál tömegesen jelentkezik.
-
ronya
csendes tag
válasz
st3v3np3t3r #17640 üzenetére
Mindig ilyen.
Ha hosszabb ideig áll akkor az első indítás pár másodperccel tovább bírja, de a biosig nem tudok eljutni mert kikapcsol -
válasz
st3v3np3t3r #17630 üzenetére
Nincs további lehetőség ezeken túl már.
-
válasz
st3v3np3t3r #17628 üzenetére
Integrated / Switchable, ezek vannak. Értelemszerűen az Integrated opcióban az nVidia nem is látható az eszközök között.
-
válasz
st3v3np3t3r #17626 üzenetére
Ha ilyen rámelegítős, bizonytalan kimenetelű, akkor hagyom inkább, jó lesz tényleg asztalinak, az inteles GPU-val.
Azt gondoltam, hogy ezt a muxert kicserélik, aztán megy minden tovább...Amúgy érdekes, mert egyértelmű választ nem kaptam arra, hogy melyik GPU adja a képet valójában. Úgy lenne logikus, hogy az Intel adja mindig, az nVidia besegít neki a gyorsításban, ez már csak azért is lenne logikus, mert utóbbit le lehet tiltani BIOS szinten.
-
válasz
st3v3np3t3r #17624 üzenetére
LVDS kábel is volt cserélve. RAM-ot is cseréltem. Marad az alaplap, a kérdés, hogy javítható-e, és mennyire tartós, amennyiben igen.
Komplett BGA csere kell-e, vagy muxer hiba, és az javítható, cserélhető-e? -
válasz
st3v3np3t3r #17622 üzenetére
Oké, de volt benne már több kijelző is, viszont nem egyformán rossz. Van, amelyiken csak a kontúrok pirosak, de van, amelyiken gyakorlatilag a fekete helyett piros a kép, van, ahol piros-fekete villog. Egy adott kijelző mindig ugyanúgy rossz, de nem mindegyik kijelző produkálja ugyanazt a tünetet.
-
válasz
st3v3np3t3r #17594 üzenetére
Köszi a választ! Valami ilyesmire gondoltam én is.
-
Dendytv
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #17596 üzenetére
Nah az jo akkor
a nap fénypontja én itthol házilag azt ki tudon cserélni ? mert simán be vállalnám !
-
Dendytv
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #17582 üzenetére
Nah hát az a Num Lock az sem reagál ! semmit sem annak is annyi
-
válasz
st3v3np3t3r #17592 üzenetére
Az enyémbem T9600, 2 magos, nem az i-s széria.
-
venic
kezdő
válasz
st3v3np3t3r #17577 üzenetére
Ugyanolyan nem volt másik sajnos
Pyttawrx: nem mondták, mi a hiba, lehet nem is tudták
Csak ők se tudtak vele mit kezdeni.
-
Dendytv
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #17580 üzenetére
Ott fent a numerikus gomb kiosztás Num Lock-járól beszélsz ?
-
Dendytv
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #17578 üzenetére
Probáltam ! Úgy sem ! S a kűlső az vezetékes
-
válasz
st3v3np3t3r #17565 üzenetére
Nem is értem, aki windowst szeretne használni, és új gépet vesz, miért nem win10pro rendszerrel veszi. Annyival nem drágább, hogy ne érje meg szerintem. Így aki nem ért hozzá, csak szív vele.
-
válasz
st3v3np3t3r #17563 üzenetére
-
válasz
st3v3np3t3r #17559 üzenetére
vacak egy OS.
LINK
-
válasz
st3v3np3t3r #17547 üzenetére
Ennek utánanézek, bár biosba nincs erre állítás, mivel automatikus. Akkor 1.31 előtti verziót próbáljak meg?
-
válasz
st3v3np3t3r #17544 üzenetére
Ez világos, meg úgymond köztudott is, csak ezzel a hdd-vel adták ki és ment is vele. Sőt a Hdd megy is, és a tesztek alapján is hibátlan
. Arra szeretnék rájönni, miért lett ez ami most van. Rendelek hdd kábelt hozzá és akkor előrébb leszek, legalább is remélem
Köszönöm neked is és mindenkiek a választ, aki válaszolt. -
válasz
st3v3np3t3r #17536 üzenetére
azzal kezdtem, 5V 1A.
De jöhetnek az ötletek.
Amit még próáltam, akksi nélkül, csak akksival, csak töltővel és akksi + töltő, illetve ssd nélkül, meg kínomba ram csere , illetve a ramot mindkét slotba, de ezt tényleg csak kínomba, mert elvileg nincs köze hozzá
Még amit tapasztaltam, hogyha több percig nincs benne a hdd, akkor az első bekapcsolásnál, elindulás után kikapcsol a gép meg újra indul.
-
válasz
st3v3np3t3r #17534 üzenetére
Igen elindul, hisz látta a bios boot menübe is.
Most meghallgattam azért, elindul normálisan. Én csak a szalagkábelt cserélném
Bár igen tudom akkor miért megy másik 6 hdd-vel
-
válasz
st3v3np3t3r #17532 üzenetére
Biztonsági beállítások nincsenek bekapcsolva bios, már ezt is átnéztem, nem igazán tudom már merre menjek
. Sőt most a lenovo logonál megáll az említett hdd-vel.
-
válasz
st3v3np3t3r #17530 üzenetére
Nem jól érted, 2db hdd-nél van ez, ami benne volt, meg egy zsír újjal sem megy. bele tettem vagy 6 másik HDD-t most plusz egy 500-ast és azonnal látta és kutyabaja. De a szóban forgó 2 hdd is megy pl asztali gépbe
-
gabo89
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #17522 üzenetére
Amint elindult a játék, a belső kijelző megjavult.
(Tükrözve volt a kép.)
-
LostData
csendes tag
válasz
st3v3np3t3r #17508 üzenetére
Szia! Köszi a tippeket
-
KO2
aktív tag
válasz
st3v3np3t3r #17501 üzenetére
Találtam neten példákat rá, már megcsinálták páran, vannak itt ott leírások a folyamatról, csak hiányos képekkel, nem működő linkekkel. De azt láttam hogy a végeredmény egy működő laptop volt
-
Starchm
őstag
válasz
st3v3np3t3r #17493 üzenetére
és tudod miért pasztát használsz és nem alu fóliát?
-
törölt tag
válasz
st3v3np3t3r #17478 üzenetére
Szia!
Biztosan a router a gond, mert a laptop más routereket lát, csak a miénket nem érzékeli. Viszont a többi eszköz kifogástalanul működik a routerrel. Akkor ezek szerint csereszavatos a router? UPC-is a cucc, ilyenkor a szolgáltató cseréli? -
Starchm
őstag
válasz
st3v3np3t3r #17488 üzenetére
Nem baj, majd ha mindig túlmelegszik rájösz, h nem sok az a 2k
Egyébként szvsz megéri az a mx4, nem egyszer használod el és sok idegeskedéstől megóv. -
válasz
st3v3np3t3r #17488 üzenetére
Van egy asus F5-sr notim is, p8600-as cpu val, 3gb ddr2-vel.
Hát nem fiatal gép és mx-4-el van pasztázva folyamatosan, most ha engedi időm, lecserélném a noctuára. Azért ne akadj ki nagyon
.
-
válasz
st3v3np3t3r #17486 üzenetére
Arra jó az mx-4!
-
válasz
st3v3np3t3r #17484 üzenetére
mx.-4 is tökéletes és megfizethető. nt-h2 itthon alzán vettem 7300 környéke plusz szállítás a 10g-os a 3g-os drágább. Értem, de azért ha veszel jó gépet, akkor ha normálisan van karbantartva, akkor meghálája az a ráfordított pénz. És legrégebbi géphez is jó ha normálisan van karbantartva.
Nézd meg az mx-4 pasztát, az kb 2 ezer környéke, azért szerintem ez megfizethető. A noctua pasztát azért vettem, mert az erősebb gépekhez használom, meg a saját notimhoz.
. Nem minden olcsóbb, ami annak látszik, mert ha emiatt tönkre megy a géped, márpedig előfordulhat, akkor meg azt kell megvenni.
-
válasz
st3v3np3t3r #17481 üzenetére
Amit te is írtál, gagyi. Például csak egy teszt a pasztákról: LINK, és nem én teszteltem. Nem lehúzom a boltot nyilván, de erre nem figyeltek oda. Sajnos kevés szervizben használnak minőségi pasztát. Hidd el nekem ez gagyi és nem szabad használni. Indíts el egy prime 95-öt például. De ha elolvasod amit írtam meg ezt a tesztet, amit küldtem most látni fogod te is ezt nem szabad használni. amúgy meg a te érdeked.
Én amit használok kb 10 éve az az mx-4, és mostanába már a noctua nt-h2-t.
-
Starchm
őstag
válasz
st3v3np3t3r #17481 üzenetére
Attol hogy vmi 30 eve megy nem biztos, hogy jo. Altalaban a boltok tapban,pasztaban es proci hutoben sporolnak ( ha masban nem)
-
válasz
st3v3np3t3r #17479 üzenetére
Ezt a psztát nem szabad megvenni, pont ezért amit írtál, mert gyenge. Mx-4 vagy noctua nt-h2 amit javaslok.
Itt egy általam leírt tapasztalat -
törölt tag
válasz
st3v3np3t3r #17475 üzenetére
Szia!
Csak az az érdekes, hogy a többi eszköz, értem ezalatt telefon, teblet, másik laptop működnek rendesen. Lehet hogy rendelek hozzá egy új wifi kártyát. -
klambi
addikt
válasz
st3v3np3t3r #17472 üzenetére
igen sajna... de próbálkozom még néha... biost kéne frissítenem még az az egy reményem van, de sajna hp oldalán csak exe van fent
-
klambi
addikt
válasz
st3v3np3t3r #17469 üzenetére
na nem akar ez sem bebootolni, se rufus, se lili se unetbootinnal sem
-
klambi
addikt
válasz
st3v3np3t3r #17469 üzenetére
na ezt nem ismerem, ha lesz időm kipróbálom!
-
kreten67
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #17455 üzenetére
Nem az nem elég neki ,hogy tök ugyanaz a kártya. A lenovo csak a saját dedikált FRU jelzésű (ez egy jelölés a saját gépeikhez gyártott kártyákon ,ami digitális aláírást kér). Ami fura ,hogy létezik néhány lenonovo típus ami nem kér ilyen azonosítót.
-
válasz
st3v3np3t3r #17455 üzenetére
Köszi a megerősítést.
-
pity-putty
tag
válasz
st3v3np3t3r #17446 üzenetére
Ott sem tudom beazonisítani a wifihez tartozó eszközt. Szerintem nincs a listában.
-
raczger
őstag
válasz
st3v3np3t3r #17440 üzenetére
Nem saját gép, nem tudom hogy jött elő ez a hiba annál, aki használta.
-
raczger
őstag
válasz
st3v3np3t3r #17436 üzenetére
Igen, több kombinációban is: nemcsak az akkut, de még alaplapról az elemet is kihúztam, úgy is próbáltam.
-
madmike
őstag
válasz
st3v3np3t3r #17426 üzenetére
Köszönöm, a python scriptes működött
Jövök egy sörrel -
madmike
őstag
válasz
st3v3np3t3r #17424 üzenetére
Szia!
Igen. Ezek egyike se ír ki semmilyen eredményt. -
válasz
st3v3np3t3r #17420 üzenetére
ráengednék egy prime 95-öt
Most ne értsd félr enem kötekszem, csak jobb ha normális paszta van rajtuk.
-
dugo_
veterán
válasz
st3v3np3t3r #17414 üzenetére
Igazából minden fémet tartalmazó / elektromosan vezető pasztát messzire kerülni kell ilyen helyeken...
A notik processzorain nincs kupak, így a flipchip mellett kinyomódó felesleg simán rövidre zárhatja a nyákon lévő egyéb felületszerelt alkatrészeket.
Az a három, amit írtam kb. a normál felhasználásra elérhető legjobb ár/értékű darabok, egyik sem kifejezetten drága.
-
válasz
st3v3np3t3r #17414 üzenetére
terhelésnél érezhető a különbség
-
válasz
st3v3np3t3r #17410 üzenetére
Szia! Csak tanácsként mondom, de azt a fogkrémet cseréld le gyorsan! Tapasztalatból mondom. Nem csak a gamer gépekhez kell normális paszta.
-
NorbertoEco
tag
válasz
st3v3np3t3r #17407 üzenetére
Nagyon, nagyon régen. Ha már pasztázás akkor milyen pasztát érdemes vennem? Nagy sok tímus van... Vapami olyan érdekelne ami nem horror áron kapható, de azért pár évig kitart.
-
madmike
őstag
válasz
st3v3np3t3r #17403 üzenetére
6470m van benne.
-
madmike
őstag
válasz
st3v3np3t3r #17397 üzenetére
Pár hónapja. De ennek mindig is gyenge volt a hűtése. Eléggé melegedett.
-
madmike
őstag
válasz
st3v3np3t3r #17395 üzenetére
Szia!
Ez nem driver gond. Bootolásnál is már ilyen. Illetve mondom, ha hideg a gép, akkor fél percig rendben van. Szóval én valami hardveres hibára gyanakszom. -
scott_free
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #17391 üzenetére
Eredeti, jogtiszta windows van rajta.
-
scott_free
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #17388 üzenetére
El is felejtettem írni: windows 10 home, minden a legújabbra frissítve.
-
Tibe
aktív tag
válasz
st3v3np3t3r #17376 üzenetére
Jah nagyon úgy néz ki
4 évet bírt, ráadásul hűtőpadon használtam mindig.... Vehetek új notit mert gondolom az alaplapcsere egy kisebb vagyon lenne, nem?
-
kreten67
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #17373 üzenetére
Ez nem angol hanem magyar és világítós. Ez az eladó a legkorrektebb akit ismerek,mindenre vállal garanciát. Én legalább 300-500 darab alkatrészt vásároltam tőle ezidáig és amivel gond volt azonnal cserélte. Ez az ár a normál ára egy új magyar vill billentyűzetnek (a magyaron van a lényeg) a külföldi értéktelen. Vegyél az Aliról magyart 4000-ért.
A 7440-hez német és angol billentyűzetem hegyekben áll,mert majd mindenki itt hagyja amikor magyarra cserélem neki.
A jelen kérdés is a MAGYAR világítós billentyűzetre vonatkozott.
Van az Ebay-en egy Kínai eladó aki tud produkálni magyar billentyűzetet, némelyik Dell és Hp gépekbe ,de nála sincs semmi HUN világítós 10db ezres alatt. Ettől a Kínaitól is vettem már közel 100db Hun Vill. billentyűzetet (működnek ,de nem eredetiek) észrevehető a minőségi különbség. -
válasz
st3v3np3t3r #17366 üzenetére
Ezért kell bevizsgáltatni, ha ír privátot elindulunk az ügyben.
-
válasz
st3v3np3t3r #17364 üzenetére
Pontosan, csak az más ütemre táncol picit.
Jobb esetben elég neki egy takarítás, de kevés az esélye, de volt már ilyen is.
-
Thomas1
addikt
válasz
st3v3np3t3r #17351 üzenetére
Szia!
Körülnéztem, de
mindenhol szinte 5-6 ezer Ft- ra jönne ki ez a 2 kis hangszóró.
Gondoltam hátha valaki tud olcsóbb megoldást..Driver-t természetesen cseréltem, ugyanaz a hiba.
Esetleg nem szedhetett össze valamit a mágnes? Bár teljesen zártnak tűnik.
Köszönöm!
-
nadasilva
csendes tag
válasz
st3v3np3t3r #17345 üzenetére
8 éves használt gép, csak "becsületbeli garija" van, másikra cserélni talán van lehetőség.
Mégegyszer köszönöm a segítséget. Üdv. -
nadasilva
csendes tag
válasz
st3v3np3t3r #17343 üzenetére
Köszönöm. Igen, ez van sajnos jól látod. Most vettem a gépet garanciával, inkább adjam vissza, és akkor csak az új alkatrészeket bukom? Gondolom nem éri meg rizikózni...
-
nadasilva
csendes tag
válasz
st3v3np3t3r #17341 üzenetére
Szia, a régi táp a laptophoz való, az új táp pedig a régihez lett méretezve, ezzel nincs gond!
Mindkettővel ugyanaz a hiba.
Megy a töltés és használat egyszerre, de csak úgy, hogy ki kell vennem az akksit,
bedugni a tápot, és visszatenni az akksit! Ezután minden ok.
A kislányomnak vettem sulihoz, és félek, hogy neki körülményes lesz mindig ezt megtenni,
és műszakilag se biztos hogy jót tesz ennyi akksi ki.be.
Kikapcsolt állapotban is csak úgy tölt, hogy először ki kell venni az az akksit ,bedug táp, akksi vissza és tölt. Ekkor már be is lehet kapcsolni, és látja, hogy 230 ról megy. Amint kihúzom,
már hiába dugom vissza. Ki kell kapcsolni és újra a fenti művelet -
sanyika34
csendes tag
válasz
st3v3np3t3r #17332 üzenetére
Ahová vittem ott pont azzal hirdetik magukat h alaplap szintű javítást is tudnak csinálni
Processzor terhelést lejjebb vettem 90%-ra, de akkor a Chrome-tól is lefagyott🙄
Köszi a linket, de valószínűleg ezek után már nem foglalkozom vele. Megy amíg megy, aztán eladom, vagy egyben vagy darabokban. -
sanyika34
csendes tag
válasz
st3v3np3t3r #17327 üzenetére
Egyébként tápról és aksiról is ugyanez. Nekem is ez volt az első gondolatom, de hamar kiderült h mindegy. Ja, és borzasztó hosszú idő mire bekapcsol, sokáig csak fekete képernyő mire betölt a Windows. Ezt már a szervízben is kellett h csinálja nem is értem hogy miért így adták vissza...azt mondta a szerelő, h ne tegyék rá win10et mert nem bírja, szóval most 8.1 van rajta. Azt is mondta h a processzor nem tud többet az 1.8Ghz-től, és h szerinte sose megy 3Ghz-en. Nos, a CPU-Z szerint viszont normálisan működik, szépen változik az órajel. Egy szakszervíztől többet vártam volna
-
sanyika34
csendes tag
válasz
st3v3np3t3r #17327 üzenetére
-
válasz
st3v3np3t3r #17295 üzenetére
igen, az ugyan az, van hogy msdn-t van hogy media creatinot írok be mind a kettő ugyanoda vezet:
[link]Ha így jobban tetszik
Csak azért nem írtam le ugyanígy, mert kolléga is tudja hogy kell.
-
Kolosszus01
tag
válasz
st3v3np3t3r #17278 üzenetére
i3-2370M
ACHI-re van állitva természetesen.
Ugy is lett telepitve,
-
grex86
csendes tag
válasz
st3v3np3t3r #17262 üzenetére
HM70 Express van benne, A03HU van odaírva.
-
grex86
csendes tag
válasz
st3v3np3t3r #17254 üzenetére
A processzort mivel lehet tesztelni?
-
grex86
csendes tag
válasz
st3v3np3t3r #17254 üzenetére
Azóta megint kikapcsolt...Arctic Cooling mx4 pasztát használtam hozzá, igaz, pár éves, de még folyós volt, a ventit hallom forogni és nem zörög... Nem tudom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Crypto Trade
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro Gari: 25.09
- HP Elitebook 850 G8 15,6' fullHD i7-1185G7 32/512GB + Notebook táska, Garancia
- Dell Latitude 5310 i5 10310u I 16GB I 256SSD I IPS 13,3" FHD I HDMI I W11 I jó akku
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest