Új hozzászólás Aktív témák
-
-
LostData
csendes tag
válasz
LostData #18471 üzenetére
Ha esetleg másnak is lenne hasonló problémája:
Időközben rákérdeztem a microsoft fórumán hogy mi lehet a probléma, elvileg az avast vírusírtóm okozta az összeomlást.Tegnap este letöröltem a laptopról, ma mikor bekapcsoltam a gépet, nem omlott össze egyből, amit jó jelnek tekintek..
Viszont most vírusírtó nélkül maradtam. Csak biztonságos oldalakat látogatok meg, szóval elvileg nem kaphatok be vírust, de azért mégis kicsit védtelennek érzem magam.
Ti használtok vírusírtót? Vagy elég a windows defender?
(bocsi ha nagyon elviszem itt a beszélgetés témáját) -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
LostData #17504 üzenetére
Szia.
A verzió:jó lenne tudni, hogy satás vagy ide-s a tároló,mert azt kiszerelve bele lehetne tenni egy külső hdd házba
B verzió: alternatív rendszer bootolás,windows pe vagy ubuntu linux,mind2vel hozzáférhetsz a hdd-n tárolt adatokhoz. Bár ha a hal.dll sérült,akkor valószínű, hogy vagy szektorhibás lehet(ami csak szaporodhat"feltételes módban) minden bekapcsolással) a hdd vagy az mbr fosta össze magát
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Milyen RAM-ot vegyek?
- OLED monitor topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Társasjáték topic
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One 500GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest