Legfrissebb anyagok
- Kiderült, hogy melyik AI-cégeket venné meg az Apple
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
atosz
őstag
A legjobb vmi kisebb PIII lenne a megfelelo sztem. Avagy vmi erosebb PII vagy vmi celeron gep. Ha rossz aksival veszed, es nem erdekes a markaja, hogy mennyire van osszerakva, meg eleg egy 800x600-as kisebb kijelzo is, akkor rossz aksival sztem 40 korul mar kaphatsz vmit. Persze ez mind kis HDDt, CDromot, meg keves ramot (64, jo esetben 128) takar.
Sztem egy 128 ram elviselhetoen elvisz egy win2000-et, ramban nem mennek ala. esetleg 96.
De kerdes hany ablakkal szoktal netezni es milyen oldalakat nezel alt...
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Razer Blade 15 Advanced (2019) Rtx 2080 OLED Touch 4K - újszerű
- szinte új 14 hüvelykes MacBook Pro M4 512GB SSD space black asztrofekete Apple 3 év garancia
- Gigabyte H510M-H PC
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Bomba ár! Acer Aspire A515 - i5-8GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest