- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Mini-ITX
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
válasz
divergens #321 üzenetére
Nekem 1x úgy lelötte a ventit, hogy csak azt vettem észre kikapcsolt a gép... azért tud egy kis galibát okozni.
Nem régiben úgy 1 hónapja volt egy kis időm, és debuggoltam a TPFC-t a gyanakvásom, az, hogy míg az NHC egy megadott intervallumban olvassa ki az értékeket az ACPI-ből, akkor a TPFC nem tudja, ezért kap egy hibát, majd egy bizonyos hiba eset után egyszerűen kilép a program.. persze nálam is vagyott már meg elég csunyán.. a lényeg az, hogy(ha lesz időm): megnézem, hogy error (''Warning: Can't read Status (possible conflict with other software)'') esetén egy gyors kiolvasással megkapja -e az értékeket.. mert olyan esetet is láttam, hogy ment az NHC-m és a TPFC is, de tudta változtattni a ventit. Ebből arra gondolok, hogy az NHC-nak is van egy intervalluma, amikor engedi olvasni az értékeket (márha ez a gond..)
Shadowfax: Ha ismered, vagy tudodsz kommunikálni egy NHC-s fejlesztővel megkérdezhetnéd, hogy kiolvasásnál mit csinálnak..? Mert nem is értem miért nem tudja olvasni a státuszát a TpFC csak arra tudok gondolni, valamiért lockolta az NHC arra az időre..
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen okostelefont vegyek?
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Asus ROG STRIX G713RC-HX180
- Acer Predator Helios 300 (felújított)
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest