Hirdetés
- Csökkentik a fogyasztást a Google AI-adatközpontok, hogy ne legyen áramszünet
- Jövőre indul Európában a kínai robottaxi
- Fontos kísérleti kiterjesztést hozott a Vulkan API frissítése
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
válasz
divergens #321 üzenetére
Nekem 1x úgy lelötte a ventit, hogy csak azt vettem észre kikapcsolt a gép... azért tud egy kis galibát okozni.
Nem régiben úgy 1 hónapja volt egy kis időm, és debuggoltam a TPFC-t a gyanakvásom, az, hogy míg az NHC egy megadott intervallumban olvassa ki az értékeket az ACPI-ből, akkor a TPFC nem tudja, ezért kap egy hibát, majd egy bizonyos hiba eset után egyszerűen kilép a program.. persze nálam is vagyott már meg elég csunyán.. a lényeg az, hogy(ha lesz időm): megnézem, hogy error (''Warning: Can't read Status (possible conflict with other software)'') esetén egy gyors kiolvasással megkapja -e az értékeket.. mert olyan esetet is láttam, hogy ment az NHC-m és a TPFC is, de tudta változtattni a ventit. Ebből arra gondolok, hogy az NHC-nak is van egy intervalluma, amikor engedi olvasni az értékeket (márha ez a gond..)
Shadowfax: Ha ismered, vagy tudodsz kommunikálni egy NHC-s fejlesztővel megkérdezhetnéd, hogy kiolvasásnál mit csinálnak..? Mert nem is értem miért nem tudja olvasni a státuszát a TpFC csak arra tudok gondolni, valamiért lockolta az NHC arra az időre..
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Windows 11
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Interactive Brokers társalgó
- Nők, nőügyek (18+)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Battlefield 6
- Elektromos autók - motorok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- Vivobook Flip TP401MA 2-in-1 14" HD kihajt érintő Pentium Silver N5030 4GB 116GB magyar bill gar
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- ASUS ROG Strix G17 17.3" Notebook! Ryzen 9 7845HX / RTX 4070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest