Aktív témák
-
levy1983
aktív tag
Azt hittem vannak akik jobban értenek hozzá, mint én...
-
levy1983
aktív tag
Senkinek sem volt hasonló problémája?
-
levy1983
aktív tag
Na senkinek semmi tippje?
-
levy1983
aktív tag
Sziasztok!
Van egy NEC Versa AX notim. Nem tudom mi lehet a prolémája, de nem mindig akar elindulni aksiról. Ha nincs bedugva a hálózati kábel, akkor csak felgyullad a működést jelző zöld led, de egyből ki is alszik. Ezalatt az idő alatt leginkább a HDD-nek van hangja. Felpörögne, de csak nyekken egyet, mivel nem indul. Egy 20Gb-os HDD van benne, az eredeti 4-6Gb-os helyett. Lehet, hogy a HDD követelne több áramot az induláshoz? Aztán pl. mikor sikerül is elindítani aksiról, akkor XP alatt több mint egy óráig üzemel, szóval szerintem az aksival nincs gond. De olyan is előfordult, hogy ment aksiról, közben áttettem a notit az ölembe, (kis ''koccanással''), aztán utánna egyből kiírta, hogy a telep lemerült, és hibernált. Érintkezési probléma is lehet? Hogyan álljak neki? Mi lehet a hiba oka? Válaszaitokat megköszönöm.
Levi
Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BMW topik
- Android szakmai topik
- Internet problémák
- Háztartási gépek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest