Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
_George
senior tag
NOKIA a telefon! minden jo, ami NOKIA! nekem már sok típusom volt, most épp egy 8850est nyuzok, de nem volt eddig bajom velük! kezdődött egy 3210-zel, aztán volt nagyon rövid ideig 3310, majd 6210(ez egy nagyon tuti kis telo), aztán 6310i az is nagyon jo!, és most egy 8850! összegezve joooooooooooooo, tartják az árukat, és a minőség sem utolsó szempont NOKIAéknál, és persze logo, képüzenet, és tök korrekt WAp.
-
Protoss
senior tag
Hali!
Nokia:
5110 király sorozat, ütöttem vágtam, használtam, akksi bírta (ma napig a kedvencem 3 db 4-5 éves van a családban, mind hibátlanul megy)
3310 anno ez járt egy bizonyos szolgáltató előfizetéséhez ''olcsón'' + kellett a két norma, lényeg: első darab nem paszolt előlap-hátlap (helyben csere), utánna még kellett egy sw update, azóta jó. Szokásaim nem változtak ütöm vágom (sajnos ez szétugrik mikor leejtem, de utánna összerakom és már megyek is tovább:D). Készenléti idő nagyon térerő függő, de messze jobb mint a konkurencia hasonló áru telcsijei. Igaz, hogy a 3xxx sorozat felejthető.
Még mindig az 5 és 6 sorozatot favorizálom. A 7 sorozatot, már tutira nem tudom kihasználni.
Panasonic:
Nekem nem jön be, GD-50 (és 52) sorozat zokogok, se készenléti idő, se strapa környezetemben 3 Panasonic ment gajdra már 1-2 éven belül.
Ericsson:
Érdekes alternatívát nyújtott. De pl.: T18 (ha jól emlékszem) a kijelzője valami borzalom volt, megbízhatóságban Ericsson nálam nem vált be, említett t18 havernak szinte mindig szervizben volt, az másik havernál 1 év után beadta a kulcsot. A nagyobb kijelzősök már kezdtek megtetszeni, de hullotak mint a legyek.
Sony-Ericsson: ezek a készülékek már felveszik a versenyt, de készenléti időben nem kápráztattak el eddig.
Siemens:
Gondolom kevesen tudjátok, hogy a Nokia anno a Siemenstől vette meg a mobiltechnika alapjait. Szóval jó készülékeket gyárt, de a kezelés nekem rémálom. Talán az egyik legáttekinthetetlenebb menü vezérlés. Remélem az újabb telefonokon ezen változtattak.
Motorola: csak olcsó motorolákat láttam, telefonálásra jó, de semmi több. Szolgáltatás nuku.
Összegezve: nekem Nokia, készenléti idő miatt és a strapában bírja. Hátrány, hogy drágább viszont én egy telefont 3-4 évig szeretek használni nem csak a szerződés lejártáig.
Üdv -
rii
nagyúr
meg amugy szerintem is nagyon vigyázni kéne ezekre a készülékekre, ezek csak sugallni tudják a strapabiróságot, teljesíteni csak szerencsés esetben
ezek a kamera, MMS, többszólam ,szineskijelzől nekem nem nagyon jön be... túlnutatnak egy telefon funkcióin, ... divarot csináltak belöle... meg a jatekokkal is ... -
_Volkovy_
nagyúr
Hi!5510-esem van másfél éve és ok :)
-
PiSoft
tag
Már szinte mindent megírtatok, amit lehetett a telefonokról/NOKIÁkról, de azért elmondok én is néhány tapasztalatot. Nekem az a meglátásom, hogy egy telefon nem attól igazán jó/rossz, hogy ki gyártotta (azért kivételek akadnak!), hanem attól, hogy mit vársz el tőle és hogy MENNYIRE VIGYÁZOL RÁ!
Nekem az első telcsim egy 3210-es volt. Kb. egy évig volt nálam, semmi baja, aksija simán bírta 1 évesen is az 5 napot. Az is igaz, hogy én nagyon vigyáztam rá, de inkább a használatában, mint fizikailag. Tokban pl. sosem volt. Eladtam az egyik ismerősömnek, nála 1-2 hónap múlva már csak 3 napot bírt az aksija, érintkezési hibás lett a töltője, stb. Állítom, hogy semmi baja nem lett volna, ha nálam marad.
Azután lett egy 3310-esem. Tetszett az a pár új funkció, amivel több volt a 3210-nél, de nem tartottam annyira masszívnak, jól összerakottnak. Mindemellett szervíz közelében ez sem volt soha még. Sajnos az aksiját megette a Vodafonos ingyen pofizás, de azt hiszem ez nem annyira a telefon, mint inkább a nem megfelelő használat eredménye.
Most egy 6210-est használok. Ég és Föld a 3xxx és a 6xxx sorozat. Más felfogás, más célréteg. Ezt nem divatból tervezték, mint a 3xxx-eket. Vannak persze hátrányai, mint pl. a szoftvere elég lassú (Nem vagyok egy Intel p4 3.06, de simán lepörgöm), az aksiját ki kell támasztani, mert lötyög (tervezési hiba, ua., mint az 5110-el). Az aksija heti 8-10 óra dumálás mellett megelégszik kb. másfél töltéssel hetente (és ugyebár Li-Ion!). Aki hajlandó elfogadni a hiányosságait, az egy nagyon jó telefont kap a kezébe, ha beszerez egyet.
Általánosságban azt tudom mondani, hogy tökéletes telefon nincs, csak az azt legjobban megközelíteni tudó. Másik, hogy szerintem egy telefonba olyan dolgokat beépíteni, mint digitális kamera és társai, teljesen baromság, és csak arra jó, hogy az akksit hamar lemerítse. Véleményem szerint még az MMS-nek sincs sok értelme, mert nincs még olyan sok telefon, ami tudná azt. Mi maradt akkor, mint funkció? Igen a telefonálás és az SMS küldés! Arra pedig bármelyik telefon jó, de legjobb a NOKIA!
PiSoft -
azzio
aktív tag
asszám plusz 1 esés a számlára írható:
előző hozzászólásom után elindultam vécére a lábamra tekeredett töltőzsinórral + jött utánam a fél íróasztal, a telefon meg szánkózott a parkettán. szegény...
:)
de még mindig jól van, csak kicsit megijedt -
azzio
aktív tag
én lelkes nokia-hívő vagyok, eddig csak jó tapasztalataim voltak, anno 2110-es téglafonnal kezdtem:) (közben volt ericssonom is, szintén meg voltam vele elégedve, de nem akarok offolni).
aztán volt 5110-esem, 3210, most egy 6510-est nyúzok, eddig 3x esett betonra, mindig remegő kézzel fordítottam meg, hogy a kijelzője egyben van-e, de semmi baja nem lett. őt használom netezésre is (vodafone gprs, infrán keresztül), a híresztelésekkel ellentétben a megfelelő programokkal (amiket pihekönnyű megszerezni, a nokia oldalán is föntvannak) teljesen használható.
ha én egy telefont veszek a kezembe, az első benyomásom mindig abból adódik, mennyire ''műanyag''. találkoztam már néhány bóvlifonnal, és mindegyiknél azt tapasztaltam, hogy vagy túl puha (játéktelefon-szindróma), vagy túl merev (dettó), recseg-ropg az ujjaim között, és fél centis rések vannak az illesztéseknél. nokiáknál ilyet még nemláttam, csak a legújabb tömeggyártott cuccoknál, de még azoknál sem olyan veszélyes mint a többi márkák alsókategóriás darabjainál.
most 6220-asért gitározok az aluljáróban :), bár még nem létezik, de egy katalógusban láttam, és beleszerettem. így volt másfél éve a 6510-zel is, nemsokkal később meg is lett, és azóta egyszer sem vesztünk össze...
(bár már indult újra wapozás közben :D ) -
rii
nagyúr
[L]http://www.nokia.hu/termekek/telefon/nokia8910.html[/L]
nem aszondom hogy ilyet vegyetek, de amelyik gyár képes ilyet csinálni, az tud valamit .... -
Agyzuzo
addikt
Családnak eddig csak Nokia-ja volt (fater cége Nokiákat kap állandóan :) ).
Fater: 3210 2 évig, aztán lecserélte egy 3310-esre (nem azért mert elromlott, hanem mert ingyen kapott egyet :) ). Egyikkel se volt soha semmi baj.
Muter: mióta 3310-es van, azóta nyúz egyet. Semmi problem.
Húg: 3210 - ellopták. 3210 - eltörte. :) 3210 - megint eltörte. :) 3510i - ez még bírja. Ő a legproblémásabb, mert mindig dirib-darabra töri a telóit. Nem tudom hogy csinálja. :) -
rii
nagyúr
szegény nokiják most jól le lettek szidva, amik szerintem valamilyen szinten egyedi estek, ugyanis a nokija nagyon el tudott húzni még a 3110 -nél, ugyanis ő már ekkor nagyon minőségi telóta dott ki a többihez képest (SZERINTEM) nagy kiljző, ergonomikus gombok, jó speaker... nemtom láttátok e már a nokiának gyöngyökkel kirakott telefonnyát, azt csak amcsi milli nygeyedi ben lehet majd kapni ... most mekkeresem, ha megtalálmom berakom ide, vagy linket, vagy képet ... (csak elötte elolvasom a ''kép berakása nem link-el) c. topicot :DDD szóval a nokija nagyon elhúzott mint a vadlibákok, és ő szerintem azon van, hogy minél profibb telefont aggyon ki, és ezt meg is teheti. Nekem volt 3210-em. soha semmi gond vele , utána kölcsönattam szegedre havernak, semmi gond vele , utána meg még meg is vették használtam mer annyira semmi gond nem volt vele most 6210-em van 2001 oktobere óta semmi gond vele szal ne sziggyátok annyira a nokiját.... mer ezt ugyanúgy (ha nem jobban ...) el lehet mondani az ÖSSZES TÖBBIRÖL ... Ne nyissunk LG topicot??? :DDD
-
Seagull
tag
Emberek! Ki mit tud a Nokia telefonokhoz használható játékszervízről? Wapon keresztűl használható? Milyen új játékokat lehet feltölteni a nokiákra vele? Konkrétan 3510essel kapcsolatban érdekelne. Új játékokat lehet külsőleg szoftverfrissítéssel is rakni rá, ha igen akkor hol, és milyeneket? Köszi
sziasztok,
Seagull -
DJ Mythos
aktív tag
Hát igen, azért az se semmi... :))
a 6210es még megvan, ha valaki tudna vele vmit kezdeni írjon már...
Azt csinálja, hogy bekapcsolás után csak egy fekete képernyő van.
A Nokiánál potom 46 ért meg is csinálták volna (most kb. 2 ilyen telefont lehet venni belőle) és azt mondták, hogy Flash IP vagy IC nem értettem jól, de tudom, hogy mind a kettő lehetséges, hibája van. Maszek boltban se tudtal vele mit kezdeni.
Köszi:
Jancsi -
DJ Mythos
aktív tag
Üdv!
Hát ha lehet ilyet mondani én Nokia fanatik vagyok.. :)
És a következő telim voltak már: 3310,5110,6110,6210,6310i,6510,7110,8310
mennék sorba:
3310: 1 hónap használat után kijezőcsere (gyári hiba), azóta semmi gond
5110: 3 éve hibátlanul megy
6110: 1 hónapig használtam, ugyanolyan stabil, mint az 5110
6210: 6 hónapos használat után, max. zseblámpának használhatom... pár üzenet kitörlése (igaz gyors bill nyomkodás mellet) után elszállt, alaplapi hibás, ritkán fagyott
6310i: nem sokáig volt a birtokomban, kicsit nagy, de jó
6510: ezt használom most is, tökéletes, kicsi, max 2 játékos kígyózásnál fagy le, meg bejelentkezéskor nem játssza le rendesen a Nokia animációt... :)
8310: ezt se használtam sokáig, mert jött a 6510 ami sokkal többet tud, de divat telefonnak jó drága legalább
Üdv:
Jancsi -
Biaggio
őstag
Siemens :DD
De szerintem azon múlik. ki melyik szokta meg :( -
boca111
tag
Szvsz nagyon sok múlik azon, hogy mire használja az ember a telcsit, mert nekem se volt gondom, a N3330-sal, míg el nem kezdtem jáccani rajta :)) 1 perc után kifagyott. A + 35 fokot nem birta az elektronikája, és kikapcsolt. Ha csak telefonálásra használod, és nem dobálod a földhöz, akkor általában semmi baj nincs semelyik telefonnal. (még az alcatelel se :) )
-
Alma
csendes tag
Első telefonom egy 3210-es volt, 0 probléma, második 8210-es , o probléma, most egy 8850-est gyűrök, ezt az egyet haszáltan vettem, rá is b...tam. Az új aksit leszívja 1 nap alatt + szar a térereje.
-
Jeti
csendes tag
Tud valaki valamit a nem eredeti nokia akkumlátorokról?Mert lehet kapni 1200mAh Li-iont igen olcsón(3500Ft),ami tekintve az egyszerűbb tölthetőség(nem teszi tönkre az akkut,ha rátöltessz mint a NiMH-nál)és a hosszabb készenléti időt, talán megérné. De nem tudom, a normál töltő kell-e hozzá, s van-e valakinek tapasztalata vele..
Üdv: Jeti -
Pypec
tag
Szóljatok, ha lehet kapni itthon 6610-est,mert az érdekel!
A mostaniak is jók ,de 5110-m van és onnan inkább egy nagyobbat ugranék,mint egy kisebbet.
3 norma több ,mint 1 ; a színes kijelző pedig nem zöld-fekete ; nem nyom 140+
grammot Li-os akksival csak mondjuk 90-et nem olyan nagy stb. .......
Szerintem ez az az út ami ''Rómába vezet'' :-
Üdv -
szasza_1
senior tag
Nekünk is volt több fajta Nokia mobilunk. Most a családban 2 db 3310-es van, és mind a kettönek az a baja, hogy rádugom a töltöre, és 15 perc után kiirja, hogy akku feltöltve, és bármit csinálok, nem hajlandó rendessen feltölteni az akkut. Pedig a 2 mobil között van 1 év. Nekem 98-tól volt 5110-em. Az aztán strapabiró volt! Mindig akkorát repült, de nem lett baja. Egyszer még a suliban a küszöböt is felszakította. Szegényke már a vége felé igen rongy állapotban volt. Néha rájött a zárlat, néha csak nem csöngött, valamikor a világítás ment el, volt olyan, hogy a kijelzőjében 1 pixelsor úgy maratt. De ezeket könyen meg tudtam oldani, néhány erőteljes ütés az asztalhoz, és már jó is lett! Még szerencse, hogy a Vodafone-sok mindenféle szart bevettek.
-
Den
veterán
Ma minden termék marketing termék, és a tény hogy a nokia novelte nyereségét, úgy hogy a többi mobil cég masszívan veszteséges, azt jelzi hogy a nokia marketingesei találták el legjobban a vásárlói igényeket. A jelek szerint a vevők többre értékelik az egyszerű használhatóságot meg az ergonómiát, mint az agyonminiatürizálást, meg a mindenféle haszontalan fícsörrel telezsúfolást.
Nekem ericsson, meg alcatel telefonom van, de baromira irigylem azokat az ismerőseimet akiknek nokiájuk van, tuti hogy én is nokiát veszek legközelebb. Utálom az alcatel idióta menüjét, meg az ericsson használhatatlan gombjait, lassúságát, meg az idegesítően kicsi méretét. -
McJames
senior tag
Szerinted egy 6210-es 30-ért egy éve - használtan persze - sok volt? És mindazt tudja amit akarok: nem túl kicsi, nem túl nehéz, kb. egy hétig nem kell töltésre gondolnom, óóóriási telefonkönyv :), egy névhez több bejegyzés, csoportok, csoport-beállítások (pl. ha bekapcsolom, akkor nem mindenkinek, csak pl. a családomnak vagyok elérhető, mindenki más -->azonnal hangposta.), ébresztés, naptár, névnapok, születésnapok, stb., ha minden kötél szakad WAP, Infra, ha kell van Bluetooth-os aksi, kompatibilis a régi telefonjaim tartozékaival, stb. stb. Nekem több - egyelőre biztosan - nem kell.
-
McPie
tag
Az én történetem is hiteles, tényleg ennyi vacak van/volt a Nokiák között.
Marketing-termék. Nekem semmi bajom velük, vennék is (a hibák ellenére), de túl drágák. Miért marketing termék? Egy példa: 3410-es sok embernek tetszik, a 3510-es kevesebbnek. Sokan azért vesznek 3410-est, mert ronda a 3510-es. A 3510-es tulajok meg azért veszik a típust, mert ''sokat'' tud. Aztán mindkét új telefon tulajdonosa 1 évig epekedik egy nagyobb tudású/szebb telefonért, amit azonnal meg is vesz. Mihelyt a Nokia kijön a 3xxx legújabb változatával...
Mellesleg egyik Nokia se támogatja pl. az EMS-t, amivel majdnem minden újabb Motorola/Siemens/SonyEricsson/Alcatel telefonra lehetne képeket/animációkat/dallamot küldeni, illetve formázott (félkövér, kis-nagybetű, jobbra zárt, stb.) SMS-t . Nem marad a saját szabvány logó/képüzenet szabványánál. A hülye oplogó-letöltő oldalak meg CSAK Nokiára letölthető változatban léteznek, mert nem is sejtik, hogy ennél többet is lehet egy SMS-ért küldeni. Ezért azt szoktam mondani, JELENLEG csak az vegyen Nokiát, akinek önálló keresete van. A diákoknak nem ajánlom, hogy vegyenek a szüleik, mert jó eséllyel a beszélgetésre szánt pénz nagy részét hülye oplogók letöltésére fogják költeni. :) -
Krix
őstag
Az első telóm egy 7110-es volt. 2 évig használtam szinte éjjel nappal. Ehhez képest csak a töltője romlott el amit persze még garba kicseréltek. Az aktív flippje mondjuk már nem mindig aktív, az aku meg már csak 1 napot bír ki, de még működik. Kb. fél éve lecseréltem egy 6310-re. Most ezt nyúzom. Ezzel viszont még semmi bajom nem volt. A készenléti ideje pedig nagyon sok: 3 (!) hét! A feleségem egy 8310-est használ már egy éve, előtte meg egy 3210-e volt. Ezekkel sem volt semmi bajunk.
Én ezek alapján meg vagyok elégedve a Nokiákkal, úgyhogy valószínűleg ezek után is azt veszek. -
greenface
aktív tag
Én egy panasonic gd52-t használok már 2 éve lassan, soha semmi baja nem volt vele, kicsi, könnyű. (WAP, meg az új csiribirik engem nem érdekelnek különösebben.)
Az akksija viszont már nagyon gyenge, vettem bele egy újat, de leejtettem a telcsit és az akksi tönkrement benne… Azóta vadászok új akksira, eddig sikertelenül.
Nem tud vki véletlenül egy online boltot, ahol forgalmaznak ilyesmit? (Nem Bp-i vagyok.) -
JC
tag
Bocs, de én sem értem ezt a rengeteg problémát a Nokiával. A családban többeknek van Nokiájuk (5110, 3310, 3330), de eggyel sem volt még próbléma.
-
Ketama
aktív tag
Az én történetem hiteles. Egyébként Nokia fan vagyok. A többi túró!!! :DD
-
McPie
tag
Nekem soha nem volt még Nokia telefonom (mindig túl drágának találtam őket a tudásukhoz képest), de öcsém, atyám, sógornőm, stb. nagy Nokia fanok. 6110-esek 3-5 javítás (2 telefon) (felejtés, térerővesztés, stb.), 6210 2-3 javítás (1 telefon) több szoftverfrissítés, végül csere 6310-re. 6310 1 csere, (3 javítás után), a másik még megvan, de többszöri felejtés, hálózatvesztés (jelzés nélkül!!) előfordult. A felhasználók SOKAT telefonálnak, nem kártyás előfizetők, napi 24 órát használNÁK a telefonjukat. A készenléti idővel nincsenek megelégedve. Ja, az egyik 6310-es a többszöri szívás miatt (bizalomvesztés) garanciálisan becserélődött egy 6510-re. Az azóta 2x volt szervízben. MINDEN telefon vadiújonnan, szolgáltatótól lett vásárolva. Gyakorlatilag 3-4 hetente valamelyiket szervízbe kell vinni. NEKEM semmi bajom a Nokiaákkal. :) Mert nincs.
-
Ketama
aktív tag
Nálunk az asszonynak vol annó egy 3310-es telcsije, újonnan vettük majd rá 1-2 hónapra leesett. Látszólag elsőre semmi baja nem volt. De aztán a téreő mindig elment, nem lehetett telefonálnié és valami zörgött belül. Bevittem a Nokia szervízbe (Erkel u.). Ahol a szervizes szétkapta és a belső antenna mögötti árnyékoló lapot viszarakta a helyére és azt mondta, hogy most már semmi gond nem lesz vele. Kijöttünk az üzletből és az utcán már nem volt térerő :DD
-
McJames
senior tag
Motorola d160 (azt hiszem...), Nokia 3110, 6110, 6150, 6210. Ezek mellett próbaképpen használgattam mást is. Feleségem pl. a Panasonicra ''esküszik''.
A 3xxx-es sorozatból köszönöm nem kérek, azok mind divat-telefonok.
Nekem összességében az alábbi kifogásaim voltak a Nokiákkal:
3110: metál-fémhibrid akku, relativ ''rövid'' készenléti idő
6110: relative kis memória-kapacitás, kijelző meglazulhat, egy normás, a kiálló antenna miatt egy csomó dologba beleakadt, de az esést is jól bírta
6150: relative kis memória-kapacitás, kijelző meglazulhat, nagy és nehézkes, csak külön akkuval vibrás, antenna ''dettó''...
6210: egyelőre nincs vele bajom, kb. hetente kell töltenem - azért a 6310-es készenléti idejét irigylem :) -, -
boca111
tag
Nekem is volt már sok nokiám (2210-től 6210-ig:))) És tényleg vannak atomstabil telcsik pl 5110, meg a 6-os sorozat, és vannak nullszériásan hibásak 3310 (pl gombok). Volt ericssonom is egy pár, de nekem lassúak :)) Ami még szóba jöhetett, az a panasonic, ami tényleg elfogadható. Mostmár a második siemensem van (C45, C55) és ezzel teljesen meg vagyok elégedve :)) Még c és m35-öst használtam, meg s45-öst, de egyikkel se volt nagyobb gond. (persze a c sorozat egyike se ütésálló, és ezt komolyan kell venni :)) ) Nekem ezek jöttek be. A Nokia xx10-es verziói mindig is egy kicsit rosszabbak lesznek.
C55Rulez -
JC
tag
Nekem már több Nokia telefonom is volt (5110, 3210, 3310, 3330, 5210 3510).
A telefonokat mindig újonnan szereztem, és általában 1 évig voltak meg.
Meghibásodni egyedül a 3330-es hibásodott meg, hanghívásnál lefagyott ''Hangrendszerhiba üzenettel'' + hangmintát sem tudtam tárolni.
A szervízben elküldték Pestre ott újabb verziójú szoftvert töltöttek rá, ezek után semmi baja nem volt.
Több ismerőssel és szervízes sráccal is beszélgettem a Nokiákról, ők is az egyik legjobbnak tartják a telefonokat, de az a baj hogy a mai piacon csak úgy tudnak a topon maradni ha állandóan fejlesztenek emiatt a telefonok mind fizikailag (hardver) és mind a szoftver miatt nem mindig a legtökéletesebbek. Egy adott típusnál mindig várni kell mind a kiépítést mind a szoftvert tökéletesitik. Az egyik szervízes srác szerint az 5110 és 6110 típusok a legjobb konstrukciók.
Az 5210 típussal nekem nem volt problémám, csak a tokjával a gombokról és a kijelző meletti területről könnyen kopik a festék, és nem a legesztétikusabb látvány.
Én szeretem a Nokiát több telefon is volt már a kezemben Panasonic, Siemens, Erikson, Alcatel de ennek a kezelése tűnt a legkönnyebbnek de lehet csak azért mert nekem Nokiáim voltak, a többi menü rendszerével nem voltam megelégedve. -
Mik^
tag
Majdnem :)))
Sajnos tul regi, az uj SMS formatumokat nem ismeri, es nem tudja fogadni (tobb osszekapcsolt SMS) Ezert lesz csere, de ezt is megtartom :) -
Mik^
tag
Hali!
Hat ez eleg kemenyen hangzott. Nokiakkal kapcsolatban nekem is fentartasim vannak. Tobb kollegam is 32 v. 33-as soraozatbol hasznal/hasznalt valamit, es mindegyikel volt valami gond. En most egy Panasonic GD-50-et hasznalok, mostmar 2,5 eves eddig meg gondom nem volt vele. Most valszinuleg egy SonyEricssont fogok venni...
Bye.
Mik -
Cruy
csendes tag
ízelítőnek:
-----------
nekem kb. 1 hete van 3510-esem de eddig nincs vele semmi bajom...
ez előtt volt egy nokia 5210-esem ami sorozathibás volt. Mikor legelőször megvettem a szegedi nokia márkaüzletben akkor azt mondta az eladó hogy:
''használd egészséggel nagyon jó telefon!''
Na onnantól kezdve lettem én törzsvendég a szervízben. Mert 2 hetente járkáltam vissza vele mert mindig ugyanaz a hibája volt (mikor telefonáltam és ha egyszerre beszéltünk a telefonban akkor a másik fél SEMMIT se hallott). Mikor először visszavittem akkor azt mondták hogy
''1 órán belül kicseréljük a mikrofont és már jó is lesz''
Erre én nagyon megörültem hogy nincs nagy hibája
Utána visszakaptam ugyanzzal a hibával, erre visszavittem és azt mondták hogy felküldik pestre a szervízbe...beleegyeztem, bő 1 hét után vissza is kaptam a telefont úgy hogy teljesen újat kaptam... kimegyek az üzletből a zsír új készülékkel erre az meg nem talál hálózatot, na nyomás vissza a szervízesekhez. Azt mondta hogy nem tud mit csinálni újra felküldi Pestre, ebbe is beleegyeztem. Eltelt megint bő 1 hét, csörög a kölcsönkapott 3310-esem hogy jöhet a telóért mert megérkezett. Bementem el is hoztam mert ott kipróbáltuk és tökéletesen működött. Rá 2 napra ugyanúgy besz*rt a hangja. és még ez így ment 2 alkalommal hogy felküldték és új telefont kaptam. De kivétel nélkül zsír újjat de ugyanazzal a hibával.
Azzal a különbséggel hogy az utolsónál azt mondta a szervízes hogy:
''a nokia mérnökei rájöttek hogy a hátlappal volt probléma mert az bla-bla-bla, éa akkor kicseréltük''
végre (gondoltam én)
És mi történik??? Az is ugyanolyan SZ*R!!!!
Most felküldtük a fogyasztóvédelemhez, és ha minden igaz akkor vissza fogjuk kapni az 59000 Ft-ot
Ja és a 3510-essel 1 baj van: wap-ról a képeket nem lehet lemeneteni...pedig ezt még a 3330-as is tudta...
na csak ennyit akartam mondani a k*rva jó nokia minőségről -
Cruy
csendes tag
mondjátok el hogy mi a véleményetek a nokia mobiloról?
Előnyök, hátrányok stb...
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- PlayStation 5
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- GTA VI
- NBA és kosárlabda topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- sziku69: Szólánc.
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest