- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Riasztó topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Coyote2000
őstag
válasz
Görgőőő #1290 üzenetére
Az eddigi 1292 hozzászólásból legalább 600 foglalkozik azzal, hogy miket tud a 6230i, milyen MMC-ket lehet venni, hol és mennyiért, és hogy mit érdemes venni hozzá egyáltalán az MMC-n kivül.
Nehogymár megismételjük a fél topikot!
Görgőő légyszi vedd a fáradtságot, és olvasd vissza a topikot. Szerintem minden kérdésedre választ kapsz, mert nem maradt már szinte semmi, ami ne lenne egyértelmű a telefonnal kapcsolatban...
A ''6230i vs 6020'' újdonság volt, de menjünk már vissza odáig, hogy ''milyen a kijelzője meg a kamerája, meg ilyenek...''
Azt hiszem, a többség egyetért velem. -
Coyote2000
őstag
válasz
Görgőőő #1283 üzenetére
Ez az egyeni igenyeidtol fugg. Nekem 6020 nem kene, mert nem elegendo a tudasa. 6230i-t hasznalom mp3 lejatszo helyett, mert sokkal szebben szol, mint barmelyik lejatszo 25ezer alatt. Fenykepezoje nem erdekel, de a szervezofunkciok, a bovitheto memoria meg a BT, infra, USB kapcsolat miatt mellette dontottem. Mondjuk a videofelvetel is jol jott parszor...
Sokat nezegettem a telefonokat, es hosszu huzavona utan valasztottam 6230i-t. Jo dontes volt. 6020 nem is ebbe a kategoriaba tartozik...
Viszont, ha az arakat is nezzuk, akkor ha jol tudom, 6230i majdnem 2x annyiba kerul - ezert jol meg kell gondolni, kinek mire van szuksege. Bar sztem 6230i ketszer szebb is a 6020-nal
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen program, ami...?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest