Hirdetés

Aktív témák

  • Pinya007

    tag

    válasz péter007 #6503 üzenetére

    Ismerős helyzet régebbről, még a nick-ünk is hasonló! :))

    Csajjal egy helyre jártunk egyetemre. Jókat tudtunk beszélgetni mindig, már régebbről ismertem, így innen gondoltam továbblépnék ha Ő is úgy gondolja, hogy velem tart. Fontos részlet, hogy volt barátja, de egyfolytában csak panaszkodott rá, nem is minősítette már kapcsolatnak azt ami kettőjük közt folyt. Az kicsit például furcsa volt, hogy túl őszinte, értem ezalatt, hogy kibeszélte még a szexuális életüket is...
    Elhívtam találkára, keresett valami kifogást, majd csak simán nem vette fel a telefont. Ettől én hülyét tudok kapni! :U Ekkor a dolog annyiban is maradt.

    Kb 1-2 évre rá összefutottunk, rossz passzban volt. A barátjáról, aki eddig is tojt a fejére, kiderült, hogy meg is csalta. Én meg láttam, hogy mennyire szenved és szükséges van valakire akivel beszélgethet. Ezt szóvá is tette, mondta hogy jó velem beszélgetni, ezt fűszerezte az előző bekezdésben leírt őszinteségével, kijelentette, hogy mennyire hiányzik mát a szex is...
    Ajánlottam neki, hogy üljünk be valahova kettesben, hogy nyugodtan beszélgethessünk. Így is lett, talákoztunk úgy 3-4-szer. Sokmindent megbeszéltünk, aztán mondtam neki, hogy én szeretnék többet is ennél. Erre legalább kimondta, hogy ő nem. Mert hiába tesz a fejére és csalja meg a barátja ő akkor is szerelmes belé.

    Nem szoktam egy nőnél többször próbálkozni, eddig egyértelműen olvastam a jelekből. Nála viszont nem tudtam, folyamatosan azt láttam, hogy nem vagyok közömbös a számára. Pedig mindig is csak LCSB-re gondolhatott, fura előadásmódban.

    Ahogy a töbiek is írták, ha akar veled találkozni, akkor fog is! Kifogások gyakorlatilag nemet jelentenek, elenyésző számú kivételtől eltekintve. Ez a csaj nem mondta volna ki, hogy nem akar tőlem semmit, ha ki nem húzom belőle!

    Olyan nincs, hogy valamilyen témában ne lenne PH topic! :)

Aktív témák