- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Aktív témák
-
MiNiM
tag
lényegbében együtt voltunk 7hónapig, összebalhéztunk, szakítottunk, másnap behívott, kevertünk, összebújtunk, és ez több mint két hete így megy, azt mondta gondolkodik, bár volt amikor még jobban összevesztünk, és azt mondta végleg vége, de a hétvégét együtt töltöttük, tegnap összebújtunk, khm.. de nem tudom, hogy van-e a még esély. szerintetek?
-
Bencus88
nagyúr
Nagyon szépen köszönöm és úgy viselkedek.Furcsállja is és ezt az énemet hiányolta mindig is.
sagvary: Amikor nálam volt sikerült megbeszélni mindent.Elmondta, hogy ez bántotta elmondott 5-6 esetet, hogy miért voltam ilyen próbáltam megmagyarázni úgy érzem sikerült is.Azt mondta mindig is arra vágyott, hogy ilyen legyek és reméli, hogy nem késő.De reménykedek hisz nem véletlenül jött le most és akarja menjek a hét végén és szeret.Szerintem ő is meg akarja oldani ezt a hibát csak egyelőre az érzései nem ezt diktálják.Megpróbálok vele megértő kedves lenni most írk neki egy szép üzenetet nem viszem túlzásba nem cseszegetem, érezze mellette vagyok mindenben és szeretem.
Köszönöm
Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Gumi és felni topik
- DOOM - The Dark Ages
- Fujifilm X
- 3D nyomtatás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LED világítás a lakásban
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest