Hirdetés
- Akciókamerák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Videós, mozgóképes topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
tibi666 #31310 üzenetére
amíg erre nem jössz rá magad és nem változtatsz, nem lépsz ki ebből az önsajnálatból és önigazolásból, addig semmi jóra ne számíts.
ez pont valami amit senki más nem fog tudni megértetni veled, mert te vagy magad, akinek ezt éreznie és tudnia kell.az viszont azért nagyon gáz, hogy van egy jó nőd, hatalmas szép műtött cickók, jó lábak, ordas segg, de ha megszólal és beszél... akkor a világból is kimenekülsz.. na az ilyen nőket biztos nem mutogatnám. ok, dugni király, de nem vinném őket baráti társaságba soha, mert nekem ciki..
-
Lengyi
aktív tag
válasz
tibi666 #31310 üzenetére
Neked még nem volt barátnőd ! ! ! Egy barátnő miatt soha nem fogod kellemetlenül érezni magad ilyen szinten, amiről most beszélsz. Ismerkedési fázisban engem is talált már be olyasfajta gondolat, amitől azt éreztem, hogy esetleg nem felel meg a baráti körömnek, nem vállalnám fel. Nem tudom ez minek a számlájára írható, de ha megvan a leányzóban egy plusz, ami köt hozzá, nincs kérdés, le kell sz*rni, ki mit gondol (te esetedben talán a megmakacsolni szó helytállóbb) és hagyni, hogy alakuljanak a dolgok, nem hülyeségeken filozofálni. Abban a pillanatban csak te számíts és az esetleges barátnő jelölt. Ha ez megvan később már nem lesz gond!
-
Aktív témák
- LG UltraGear 32GQ85X-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- LG 27UP650P-W IPS Monitor! 3840x2160 / 5ms / 60Hz / FreeSync
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GR75Q-B GAMING IPS Monitor! 165Hz / 1ms / 2560 x 1440 / G-SYNC / FreeSync
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest