Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Goose-T

veterán

válasz Borify Péter #20516 üzenetére

A delikvens viselkedése kissé emlékeztet egy ismerősömére, az életkor is stimmel. Véletlenül nem K betűvel kezdődik a keresztneve?

• 9CS

senior tag

válasz Borify Péter #20516 üzenetére

Nem tudom hány embertől szeretnéd még látni, hogy ez így nincs rendben, ezért csatlakozom én is, hátha hamarabb eléri azt a mennyiséget, hogy nem gondolkodsz, hanem cselekszel.

Úgy 20 hozzászólással ezelőtt elkezdtem Neked írni valamit, de aztán írtad, belátod hülye voltál. Így gondoltam rendben, legalább tudod, akkor nem fárasztalak. De amiket írsz egyre rosszabb. Anyja Vagy hogy nevelni akarod? Szerintem hagyd meg ezt másnak, mert ettől csak Te is tönkremész, kit érdekel, hogy nincs mit ennie annak aki 3 napot átbulizik? Ó, az jó volna, ha csak vicc lenne amiket írsz. Szerintem keresd meg az önbecsülésed, ott a méltóságod mellett lehet valahol. Szedd fel őket, porold le és hagyd békén ezt az alakot, hadd züllessze magát. Te pedig kezdj egy új, normális életet.

Értem én a vágyat arra, hogy megváltoztass valakit, mert szerinted úgy lenne a jó neki. De akkor ő is hajlana a változásra, ez nem így van. Mondani meg bármit lehet, főleg, ha tudjuk mit akar hallani a másik. Neked is egyszerűbb lenne, ha nem egy tuskóból kéne kifaragnod a párod. Kell a kompromisszum egy kapcsolatban, de nem úgy, hogy Te feláldozod Magad. Főleg nem akkor, ha ezt a másik egy fikarcnyit sem értékeli.

Nem tudom észrevetted e, de már megint védeni kezded!

Aktív témák